Samsung vinde încărcătorul oficial de 25W relativ ieftin

368
Sursa Foto: SamMobile.com
Sursa Foto: SamMobile.com

Apple a fost prima companie care nu a livrat un încărcător în cutia de vânzare a telefoanelor sale. Samsung a luat aceeași decizie anul trecut, compania a decis să nu mai furnizeze un încărcător în cutie pentru smartphone-urile sale emblematice. Clienților nu le-a plăcut, dar nu au avut de ales decât să accepte decizia companiei.

Chiar dacă ștecherul lipsește, Samsung continuă să ofere un cablu USB-C în cutie cu noile telefoane premium. Deci, dacă sunteți în căutarea unui încărcător oficial îl puteți cumpăra pe cel de 25W de la Samsung, dar doar ștecherul fără cablu. Dacă sari peste cablu te va costa mai puțin.

Încărcătorul rapid cu fir Samsung de 25W este foarte bun

Cele mai scumpe telefoane Galaxy nu vin cu încărcător acum. Mai multe informații recente, am scris și noi pe pe site, sugerează că Samsung poate opri livrarea încărcătoarelor și pentru dispozitivele sale mai accesibile. Acest lucru chiar nu le va pica bine multor clienți. Dar, din nou, nu pot face mare lucru în privința asta dacă Samsung va merge pe această linie.

Motivarea Samsung pentru eliminarea stecherelor din cutia de vânzare este protecția mediului. „Credem că îndepărtarea treptată a încărcătoarelor și a căștilor din ambalajul dispozitivului poate ajuta la abordarea problemelor de consum durabil. Va duce și la eliminarea presiunii pe consumatori care continuă să primească accesorii de încărcare inutile cu smartphone-uri noi„.

Wen-Chin Yang a inventat încărcătorul de telefon mobil în anul 2000. El a primit brevetul USPTO cu numărul 6184652. Dispozitivul avea o interfață USB, un convertor de curent continuu și o mufă de încărcare a bateriei telefonului mobil.

Încărcătorul de 25W de la Samsung este o opțiune bună. Am scris deja despre noul încărcător rapid Samsung de 45W, dar acesta oferă doar o îmbunătățire neglijabilă. Deci, nu există motive pentru a cheltui bani în plus.

Compania însuși pare să-i îndemne pe clienți spre încărcătorul de 25W, conform SamMobile. Nu vă va vinde pe cel de 45W fără cablu, dar puteți obține încărcătorul de 25W fără cablu USB-C. Dacă cumpărați același încărcător cu cablu, vă va costa mai mult. Omiteți cablul și încărcătorul Samsung de 25W costă mai puțin. Sigur aveți un cablu de încărcare acasă.

Beneficiul evident aici este că primiți un accesoriu Samsung oficial. Nu este nevoie să riscați cu încărcătoare terțe dubioase doar pentru a economisi câțiva bani și care în timp nu sunt așa de fiabile ca încărcătoarele originale ale companiei.