Samsung lansează și un încărcător wireless pentru ediția BTS

783
Sursa Foto: via universmartphone.com

Am scris recent, doar săptămâna trecută, că Samsung va lansa ediții BTS ale telefonului Galaxy S20+ și Galaxy Buds+. Gigantul high-tech intenționează să vândă aceste dispozitive în număr limitat. Acestea având de obicei mare trecere în rândul fanilor și nu numai.

Ne amintim că în luna mai ediția Thom Browne a lui Galaxy Z Flip, Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Buds+ a fost lansată în Japonia, Coreea de Sud și Africa de Sud. Stocurile au fost epuizate imediat, în ciuda prețului mai ridicat. Acum, o imagine a unui încărcător wireless ediție BTS ediție a fost depistată pe Internet. Inevitabil dezvăluie planurile Samsung de a lansa un accesoriu la co-branding BTS.

Încărcător wireless Qi BTS Editon pentru Galaxy S20+ BTS Edition

Cunoscutul leakster Evan Blass (@evleaks ), cu scurgeri de presă de cele mai multe ori reale, a publicat o imagine a unui încărcător fără fir Qi în culoare violet de la Samsung. Având logo-ul cunoscutei formații Bangtan Boys pe încărcător, este evident că brandul de smartphone-uri din Coreea de Sud va lansa o ediție BTS a încărcătorului wireless. Conform UniverSmartphone, nu se cunosc specificațiile încărcătorului wireless BTS.

Sistemul Qi folosește un dispozitiv de încărcare și un dispozitiv compatibil, care este plasat pe partea superioară a suportului. Încărcătorul Qi pare ușor diferit de placa de încărcare wireless de 9W pe care Samsung o vinde și nu știm încă specificațiile tehnice. Este posibil ca acest încărcător wireless să fie inclus cu smartphone-ul Galaxy S20+ BTS Edition într-un pachet unic. Samsung va dezvălui Galaxy S20+ și Galaxy Buds+ BTS Edition pe 19 iunie, iar smartphone-ul va ieși la vânzare începând cu 9 iulie.

Qi provine din cuvântul chinez qi și înseamnă „energy flow” – fluxul de energie. Este un standard de interfață care definește transferul de energie wireless utilizând încărcarea inductivă pe distanțe până la 4 cm. Este dezvoltat de Wireless Power Consortium.

Comenzile prealabile pentru telefonul cu ediție limitată și căștile wireless Galaxy Buds+ vor începe din 19 iunie. Se pot face precomenzi până pe 5 iulie. Va fi disponibil la început în Coreea de Sud și EAU, dar Samsung l-ar putea lansa și pe alte piețe.