Samsung a înregistrat ca marcă XCover FieldPro, un nou telefon robust

897
Sursa Foto: LetsGoDigital.org

Samsung Electronics a înregistrat numele de marcă comercială XCover FieldPro. Este foarte posibil o variantă suplimentară pentru Galaxy XCover 4s. Recent, la începutul lunii iunie, Samsung a lansat un smartphone robust din seria sa Galaxy XCover. Telefonul Samsung XCover 4s este un dispozitiv rezistent la apă și praf, conceput pentru lucru în condiții extreme. Dispozitivul robust are un procesor mai puternic și o cameră îmbunătățită comparativ cu predecesorul său.

Acum Samsung a depus o nouă cerere pentru un nume de marcă comercială, pentru un alt produs al seriei XCover. La data de 27 iunie 2019, Samsung Electronics a înregistrat o marcă comercială la EUIPO (Oficiul pentru Proprietatea Intelectuală a Uniunii Europene) pentru numele XCover FieldPro.

Cererea pentru numele XCover FieldPro a fost depusă de firma de avocatură Fieldfisher

Cererea pentru XCover FieldPro a fost depusă de firma de avocatură Fieldfisher din Londra, Regatul Unit. Această firmă a fost deseori responsabilă pentru depunerea mărcilor comerciale pentru Samsung. La începutul acestei luni, Fieldfisher a depus o cerere și pentru numele Galaxy Tab Active Pro. Aceasta va fi o tabletă robustă care cel mai probabil va fi lansată IFA 2019 Berlin.

Marca comercială pentru XCover FieldPro este încadrată în clasa 9, cu următoarea descriere: „Smartphone-uri; casete pentru smartphone-uri; căști fără fir pentru telefoane mobile. Credem că acest telefon este o îmbunătățire considerabilă față de Galaxy XCover 4s. Ne uităm mai ales la partea „FieldPro”, ce sugerează o variantă „Pro” a dispozitivului anterior. Probabil calitate superioară în componentele interne și mai multe specificații.

EUIPO (European Union Intellectual Property Office) este agenția Uniunii Europene, responsabilă pentru înregistrarea mărcilor comerciale. EUIPO are cinci limbi de lucru – germană, spaniolă, franceză, engleză și italiană și procesează cereri în 23 de limbi oficiale ale UE.

Cel mai este probabil un nou telefon mobil din seria Galaxy XCover. În cele din urmă, telefoanele XCover sunt atât de robuste încât nu este necesară o carcasă sau o husă suplimentară. De asemenea, numele nu pare să se refere la căști, cum se specifică la încadrarea în clasa 9. Încă nu știm nimic despre acest dispozitiv, dar să presupunem că acesta se bazează pe procesorul Qualcomm Snapdragon 855. Un astfel de telefon XCover FieldPro, cu designul potrivit, ar putea atrage mult mai mulți utilizatori care doresc un smartphone puternic și robust.

Posibilă lansare pentru XCover FieldPro la IFA 2019 Berlin

Galaxy Xcover 4s, recent lansat este un smartphone de dimensiuni medii, alimentat de procesorul Exynos 7885. Are 3 GB de RAM și o memorie extensibilă de 32 GB. Samsung Galaxy Xcover 4s vine, de asemenea, cu un afișaj destul de mic pentru standardul de astăzi, deoarece are un panou HD de doar 5 inch. Este certificat IP68 și are standardul militar american MIL-STD 810G, sigur acestea vor fi și pe XCover FieldPro.

Este foarte posibil ca Samsung XCover FieldPro să debuteze la IFA 2019 Berlin. Această expoziție anuală pentru electronice de uz casnic are loc între 6 și 11 septembrie 2019 la Berlin în Germania.

SURSĂLetsgoDigital