Samsung Internet 13.2 aduce Smart Protect și integrarea aplicației Setări

527
Samsung Internet 13 2 aduce Smart Protect si integrarea aplicatiei Setari
Sursa Foto: via androidpolice.com

În ultimii ani, Samsung Internet a devenit o concurență serioasă pentru Google Chrome. Are mai multe opțiuni de personalizare decât majoritatea browserelor, primește actualizări regulate și, cel mai important, este rapid. Acum compania a detaliat la ce să ne așteptăm în versiunea Samsung Internet 13.2. Sunt promisiuni despre un mod întunecat mai bun, funcții ARCore fixe și intimitate îmbunătățită.

Cu toții am dat de multe ori peste site-uri rău intenționate. Multe dintre acestea încearcă să ne convingă că telefonul nostru are un virus și că unele programe sunt singurele care îl pot remedia. În timp ce mulți utilizatori știu că acestea sunt capcane și că ar trebui să vă întoarceți de unde ați venit cât mai repede posibil, din păcate unii cad victime acestor scheme. Din acest motiv Samsung Internet 13.2 are acum o protecție încorporată. Dacă browserul recunoaște că ați dat peste una dintre aceste pagini, acesta va afișa imediat un avertisment. Noua versiune de Samsung Internet este în program beta.

Actualizarea Samsung Internet 13.2 cu multe noutăți

Cu Samsung Internet 13.2 primim o funcție pe care Chrome o are de ceva timp. Când copiați un link în clipboard, atingând bara de adrese se afișează o opțiune care vă duce direct la acel link. Dacă de obicei copiați în mod constant link-uri, solicitarea browserului de a face toată munca ar putea economisi timp prețios.

Samsung Internet 13.2 se va integra cu setările principale ale telefoanelor noastre. Cu noua versiune puteți utiliza bara de căutare din aplicația Setări pentru a găsi ceea ce aveți nevoie în numeroasele meniuri ale browserului, evitând să navigați acolo. Samsung spune că acest lucru va funcționa numai cu dispozitive care rulează Android 9 și versiuni ulterioare. Momentan nu este clar dacă sunt incluse și dispozitive care nu sunt Samsung. De asemenea, o recentă actualizare ARCore a întrerupt integrarea cu Samsung Internet, dar această funcționalitate a fost acum remediată.

Android Police este un site care prezintă știri, recenzii, aplicații, dispozitive, sfaturi, tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Are peste 4 milioane de vizitatori pe lună.

Suportul îmbunătățit în modul întunecat pentru conținutul web este inclus în cea mai recentă actualizare. Conform colegilor noștri de la Android Police, într-o postare însoțitoare dezvoltatorul evidențiază problemele legate de funcționarea acestuia. Majoritatea site-urilor web vor include suport pentru modul întunecat, dar altele nu vor face acest lucru niciodată.

Pentru a ajuta la atenuarea acestei probleme, Google a adăugat o opțiune „forțează modul întunecat” la Android Web View. Acum Samsung Internet 13.2 poate folosi această opțiune. Dacă pagina funcționează cu modul întunecat și are propria temă întunecată, browserul o va folosi. Dacă pagina nu apare, atunci aplicația va genera automat un mod întunecat.