Samsung Internet 14.0 beta aduce un Mod Flex mai bun și App Pair

574
Samsung Internet 14 Beta aduce un Mod Flex mai bun si App Pair
Sursa Foto: via niversmartphone.com

Samsung Electronics a lansat o nouă versiune a browser-ului săi mobil – Samsung Internet 14.0 beta. Aceasta oferă setări îmbunătățite de confidențialitate și securitate, o experiență de vizualizare reînnoită pe dispozitivele pliabile Galaxy și noi inovații de interfață. Cei care doresc să testeze versiunea pre-lansare a Samsung Internet 14.0 beta o pot descărca acum din Galaxy Store sau Google Play Store.

Samsung Internet 14.0 beta îmbunătățește multitasking-ul și introduce noi opțiuni de personalizare. În plus, Samsung Internet 14.0 vine cu câteva caracteristici suplimentare pentru seria Galaxy Tab S7. Proprietarii de Galaxy Z Fold / Galaxy Z Flip care rulează Samsung Internet 14.0 nu vor mai trebui să acceseze Asistentul video pentru a activa Flex Mode. În schimb, funcția va fi activată automat la redarea videoclipurilor pe ecran complet. Flex Mode va funcționa de la 75 la 115°; O gamă mai largă de unghiuri poate fi accesibilă pentru utilizatori, în funcție de mediu și caz de utilizare.

Samsung Internet 14.0 cu îmbunătățiri de confidențialitate

Samsung Internet 14.0 beta vă ajută să vă protejați în timp ce navigați. Smart Anti Tracking îmbunătățit detectează automat când un site web încearcă să vă urmărească și îl oprește automat. Noua actualizare a browser-ului Samsung introduce, de asemenea, un nou panou de control de securitate. Acesta a fost conceput pentru a vă facilita monitorizarea și controlul setărilor de confidențialitate și vizualizarea statisticilor zilnice utile, precum câte pop-up-uri și trackere au fost blocate. Conform Universmartphone, această funcție vă va ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la confidențialitatea dvs.

Samsung Internet 14.0 beta permite funcției App Pair să lanseze simultan mai multe browsere de internet Samsung. În acest fel puteți să vizualizați conținutul web într-un format de ecran divizat. Aceasta înseamnă că puteți viziona un tutorial în timp ce citiți o rețetă sau puteți compara cu ușurință prețurile atunci când faceți cumpărături online. Până la trei browsere web lansate simultan sunt acceptate cu One UI 2.5 sau mai nou.

Web sau World Wide Web, este totalitatea site-urilor și informațiilor de tip hipertext legate între ele, care pot fi accesate prin rețeaua mondială de Internet. Web-ul a fost inventat în 1989 la CERN în Geneva, Elveția.

Personalizați-vă experiența de navigare cu fontul preferat

Cu Samsung Internet 14.0 beta, vă puteți personaliza experiența de navigare online aplicând fontul preferat când navigați pe internet. Secțiunea Labs din Samsung Internet Settings permite utilizatorilor să potrivească fontul unui site web cu cel utilizat de telefon.

Alte caracteristici utile pe Samsung Internet 14.0 beta includ:

„S Pen to text” pe seria Samsung Galaxy Tab S7. Folosind S Pen, puteți scrie acum direct în zonele casetei de text, inclusiv bare de adrese, iar scrierea de mână va fi transformată în text. Această caracteristică este acum disponibilă pe seria Galaxy Tab S7 cu One UI 3.1. Utilizatorii pot activa funcția „S Pen to text” accesând Setări > Funcții avansate > S Pen > S Pen la text. O altă cale de accesare este: Setări > Management general > Setări tastatură Samsung > S Pen la text. Funcția „S Pen to text” acceptă toate limbile acceptate de tastatura Samsung.

Modul cititor: utilizați modul cititor îmbunătățit pentru a reorganiza automat paginile cu conținut ridicat de text într-un format mai digerabil și ușor de citit.

Extensie de traducere: alimentată de motorul de traducere Samsung Research, această extensie de browser acceptă 18 limbi. Astfel vă permite să vizualizați cu ușurință traducerile în timp ce navigați pe web.

Samsung Internet 14.0 va fi lansat oficial în aprilie

Seria Galaxy Tab S7 se mândrește cu alte câteva caracteristici datorită Samsung Internet 14.0, și anume modul Reader și Translation Extension. Modul Reader poate face paginile web mai ușor de citit. Translation Extension adaugă suport pentru traducerea a 18 limbi în timpul navigării pe web.

După perioada de testare beta, Samsung Internet 14.0 va fi lansat oficial în aprilie. Dacă sunteți deja utilizator de Internet Samsung, veți primi o notificare atunci când noua versiune devine disponibilă. Samsung Internet 14.0 beta este acum disponibil pentru descărcare prin Galaxy Store și Play Store. Dacă nu aveți chef să încercați versiunea pre-lansare va trebui să mai așteptați săptămâni înainte ca Samsung Internet 14.0 să fie lansat oficial.