Acasă Stiri Samsung Internet primește o caracteristică excelentă de la Google Chrome

Samsung Internet primește o caracteristică excelentă de la Google Chrome

Cele mai recente completări fac din Samsung Internet o alternativă excelentă la browserul Google Chrome. O nouă versiune beta a aplicației Samsung Internet este acum disponibilă. Cea mai recentă actualizare face posibilă mutarea barei de adrese în partea de jos a ecranului.

Pe lângă faptul că face aplicația mai ușor de utilizat pe telefoane Galaxy premium cu ecrane înalte, actualizarea adaugă și suport pentru grupurile de file. Samsung Internet este unul dintre cele mai bune browsere Android disponibile, oferind o experiență excelentă de defilare și o interfață de utilizator curată. Samsung a lansat acum o nouă versiune beta a aplicației, adăugând câteva funcții foarte așteptate.

Actualizarea Samsung Internet – aduce un lucru foarte util

Samsung Internet beta v16.0.2.15, care se lansează acum pe cele mai bune telefoane Android ale companiei, adaugă în sfârșit capacitatea de a muta bara de adrese din partea de sus a ecranului în partea de jos. Funcționalitatea va face navigarea pe web mult mai ușoară pe telefoane precum Galaxy S21 Ultra.

Pentru a muta bara de adrese în partea de jos a ecranului, deschideți aplicația Samsung Internet beta și accesați Setări > Aspect și meniu > Poziția barei de adrese.

Termenul internet provine din împreunarea artificială și parțială a două cuvinte englezești: interconnected = interconectat și network = rețea. În iulie 2016, o rezoluție ONU a declarat că accesul la internet este un drept uman de bază.

Celălalt punct important al actualizării este suportul pentru grupurile de file. Este o funcție pe care Google Chrome pe Android a primit-o la începutul acestui an. Funcția permite utilizatorilor să-și organizeze filele grupându-le împreună cu etichete precum „Cumpărături” și „Știri”.

Pentru a crea un nou grup de file în Samsung Internet, atingeți pictograma File din partea de jos și selectați meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Acum alegeți opțiunea „File de grup” și alegeți filele pe care doriți să le grupați.

Samsung a introdus, de asemenea, o nouă funcție centrată pe confidențialitate cu noua actualizare, care dă prioritate conexiunilor HTTPS față de HTTP. Spre deosebire de celelalte două noi completări, HTTPS -Secure Hyper Text Transfer Protocol, este o caracteristică experimentală în prezent.

Noile funcții sunt disponibile acum doar în cea mai recentă versiune beta a Samsung Internet, potrivit AndroidCentral. Cel mai probabil ele vor ajunge la versiunea stabilă în următoarele câteva săptămâni.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...