Samsung Internet primește o caracteristică excelentă de la Google Chrome

303
Samsung Internet primeste o caracteristica excelenta de la Google Chrome
Sursa Foto: Harish Jonnalagadda / Android Central

Cele mai recente completări fac din Samsung Internet o alternativă excelentă la browserul Google Chrome. O nouă versiune beta a aplicației Samsung Internet este acum disponibilă. Cea mai recentă actualizare face posibilă mutarea barei de adrese în partea de jos a ecranului.

Pe lângă faptul că face aplicația mai ușor de utilizat pe telefoane Galaxy premium cu ecrane înalte, actualizarea adaugă și suport pentru grupurile de file. Samsung Internet este unul dintre cele mai bune browsere Android disponibile, oferind o experiență excelentă de defilare și o interfață de utilizator curată. Samsung a lansat acum o nouă versiune beta a aplicației, adăugând câteva funcții foarte așteptate.

Actualizarea Samsung Internet – aduce un lucru foarte util

Samsung Internet beta v16.0.2.15, care se lansează acum pe cele mai bune telefoane Android ale companiei, adaugă în sfârșit capacitatea de a muta bara de adrese din partea de sus a ecranului în partea de jos. Funcționalitatea va face navigarea pe web mult mai ușoară pe telefoane precum Galaxy S21 Ultra.

Pentru a muta bara de adrese în partea de jos a ecranului, deschideți aplicația Samsung Internet beta și accesați Setări > Aspect și meniu > Poziția barei de adrese.

Termenul internet provine din împreunarea artificială și parțială a două cuvinte englezești: interconnected = interconectat și network = rețea. În iulie 2016, o rezoluție ONU a declarat că accesul la internet este un drept uman de bază.

Celălalt punct important al actualizării este suportul pentru grupurile de file. Este o funcție pe care Google Chrome pe Android a primit-o la începutul acestui an. Funcția permite utilizatorilor să-și organizeze filele grupându-le împreună cu etichete precum „Cumpărături” și „Știri”.

Pentru a crea un nou grup de file în Samsung Internet, atingeți pictograma File din partea de jos și selectați meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Acum alegeți opțiunea „File de grup” și alegeți filele pe care doriți să le grupați.

Samsung a introdus, de asemenea, o nouă funcție centrată pe confidențialitate cu noua actualizare, care dă prioritate conexiunilor HTTPS față de HTTP. Spre deosebire de celelalte două noi completări, HTTPS -Secure Hyper Text Transfer Protocol, este o caracteristică experimentală în prezent.

Noile funcții sunt disponibile acum doar în cea mai recentă versiune beta a Samsung Internet, potrivit AndroidCentral. Cel mai probabil ele vor ajunge la versiunea stabilă în următoarele câteva săptămâni.