Samsung Internet în program beta, va primi versiunea 16.2.1.46

308
Samsung Internet in program beta va primi versiunea 16.2.1.46
Sursa Foto: via SamMobile.com

În general mulți dintre utilizatorii de dispozitive Galaxy preferă browserul Samsung Internet. Browserul Samsung vă oferă cea mai bună experiență de navigare pe web cu Asistent video, Modul întunecat, meniul Personalizează, extensii precum Translator și vă protejează confidențialitatea cu modul Secret și Protecție inteligentă.

Compania Samsung livrează propriul browser web pe toate dispozitivele sale și sunt foarte multe. Samsung Internet oferă funcții puternice care îmbunătățesc semnificativ experiența de navigare, mai mult decât alte browsere. Deci, este întotdeauna interesant când compania trimite o actualizare pentru browser. Compania lansează de obicei și o versiune beta a Samsung Internet prin care utilizatorii pot testa noi funcții înainte de a fi lansate publicului.

Samsung Internet în program beta pentru o nouă actualizare

Acum gigantul tech sud-coreean a lansat un nou program beta pentru o actualizare la Samsung Internet, conform SamMobile. Aceasta sosește la aproximativ o lună după lansarea actualizării anterioare. Actualizarea anterioară a adus câteva îmbunătățiri minore browserului. A rezolvat o problemă de înghețare care a apărut la efectuarea unui gest de glisare în timpul redării video pe tot ecranul. De asemenea, a remediat o eroare care împiedica afișarea corectă a istoricului de navigare pe unele dispozitive.

Această actualizare cu versiunea Samsung Internet 16.2.1.46 nu aduce prea multe funcții noi. Jurnalul de modificări menționează că include doar remedieri de erori și îmbunătățește stabilitatea aplicației. Nu există nicio funcție suplimentară sau modificare notabilă. Versiunea beta 16.2.1.46 are o dimensiune a pachetului de 79,78MB.

Termenul internet provine din împreunarea artificială și parțială a două cuvinte englezești: interconnected = interconectat și network = rețea. În iulie 2016, o rezoluție ONU a declarat că accesul la internet este un drept uman de bază.

Deci, se pare că fanii browser-ului ar putea fi nevoiți să aștepte ceva timp înainte de a primi funcții noi. Versiunea beta 16.2.1.46 a browser-ului de internet Samsung este deja lansată și este disponibilă pentru descărcare din Google Play Store. Browserul Samsung este disponibil și pe noile smartwatch-uri din seria Galaxy Watch 4. Vedeți pe I❤️Samsung reviewul nostru pentru seria Samsung Galaxy Watch 4!