Samsung Internet v21.1 beta acordă o atenție reală tabletelor

184
Samsung Internet v21.1 beta
Sursa foto: via androidpolice.com

Samsung are tot mai mult în vedere tabletele sale și aduce permanent mai multe facilități pentru folosirea acestora. Zilele trecute a lansat o nouă actualizare destinată acestora pentru browser-ul său de internet. Samsung Internet v21.1 este acum în versiune beta și noile modificări sunt cu trimitere la tablete.

Companiei Samsung îi place să meargă în propriul ritm și, în loc să împingă Chrome pentru toți utilizatorii Galaxy, și-a pregătit propria soluție. Browser-ul Samsung Internet este implicit pe telefoanele Samsung și, deși există nenumărate beneficii ale utilizării browser-ului propriu al companiei, există unele domenii în care acesta rămâne încă în urmă. Unul dintre acestea este utilizarea pe tablete. Compania pare să fi realizat importanța acestui lucru și a lansat un program beta pentru unele modificări. Acestea au fost concepute special pentru utilizatorii de tablete, ca parte a celei mai recente versiuni Samsung Internet v21.1 beta.

Samsung Internet v21.1 beta cu focus pe tablete

Cu Samsung Internet versiunea 21.0 beta, utilizatorii de tablete vor putea în sfârșit să mute bara de adrese în partea de jos a ecranului pentru un acces mai ușor. Potrivit AndroidPolice, caracteristica și-a făcut drum spre smartphone-uri cu versiunea 16.0.2. Dar, până acum a lipsit de pe ecranele mai mari ale tabletelor sale. Pe lângă bara de adrese URL, versiunea beta le permite utilizatorilor să mute bara de marcaje și bara de file în partea inferioară a ecranului. Între timp, noua versiune beta actualizează și Chromium la versiunea 110.

Chromium este un browser web gratuit și open-source, dezvoltat și întreținut în principal de Google. Chromium este folosit de anumite companii pentru a-și crea propriile navigatoare web. Samsung Internet este bazat pe Chromium.

Browserul modifică în continuare modul în care utilizatorii sunt notificați atunci când limita de 99 de file este aproape plină. Solicitările încep să apară acum când sunt deschise 98 de file, cu una similară care apare pentru a 99-a filă. Încercarea de a deschide fila a 100-a declanșează o notificare că cea mai veche filă a fost închisă. Dar, tot atunci apare un buton de redeschidere pentru a o aduce înapoi. Aceasta este o modificare ușoară față de comportamentul anterior. Înainte cea mai veche filă s-a închis automat atunci când limita este depășită, fără nicio modalitate de a o revedea.

Samsung Internet 21.0 beta este în prezent live pentru utilizatorii deja înscriși în programul beta. Îl puteți descărca din Google Play Store sau din propriul Galaxy Store al Samsung. Alternativ, puteți descărca cea mai recentă versiune beta a browserului pentru încărcare din APKMirror. Aplicația se sincronizează pe dispozitivele conectate, permițând o editare fără probleme.