Samsung vrea să vândă jumătate de milion de inele Galaxy Ring

169
Samsung million Galaxy Rings
Sursa foto: sammobile.com

Inelul inteligent Samsung Galaxy Ring a atras în mod deosebit atenția la Mobile World Congress 2024 la Barcelona. Acum apar tot mai multe detalii despre el, inclusiv că il vom vedea efectiv pe piață înainte de sfârșitul acestui an. Potrivit ultimelor informații, gigantul tech sud-coreean plănuiește să producă în jur de jumătate de milion de astfel de inele.

Întrebarea este cât de multă încredere are Samsung că Galaxy Ring-ul se va vinde foarte bine? E greu de spus. Dar conform estimărilor Samsung, se pare că merită. Potrivit presei sud-coreene (ETNews), citată de SamMobile, se pare că volumul inițial de producție în masă pentru viitorul Galaxy Ring este între 400.000 și 500.000 de unități. Poate că nu sună prea mult pentru un produs care se vrea revoluționar, dar acesta este doar lotul inițial. Samsung va produce mai multe inele Galaxy odată ce va evalua vânzările inițiale și răspunsul pieței.

Una dintre dificultățile cu care s-ar putea confrunta Samsung este să-și dea seama ce dimensiuni de Galaxy Ring vor avea o cerere mai mare. La MWC 2024, Samsung a dezvăluit nouă mărimi și trei culori pentru Galaxy Ring. Sunt destul de multe configurații pentru un singur produs și multe în comparație cu alți producători de inele inteligente.

Sursă foto: Samsung – stand Samsung la MWC 2024 Barcelona

Se pare că Galaxy Ring are deja o mulțime de fani, față de actualul producător Oura. Sigur că vizibilitatea companiei Samsung pe piață este alta, iar ecosistemul său de produse conectate este fenomenal. În acest fel nu ne mirăm că Samsung vrea să facă din Galaxy Ring un produs pe care oamenii și-l doresc. Din fericire, judecând după răspunsul tuturor la Galaxy Ring la MWC 2024, cel mai probabil Samsung va trebui să producă mult mai mult de 500.000 de inele Galaxy.

MWC 2024 are loc la Via Gran Fira Barcelona. Este unul dintre cele mai mari și mai moderne locații de târguri din Europa cu peste 500.000 m² de suprafață expozițională. Contibuția centrului la bugetul orașului este de peste 4.700 de milioane euro.

Mulți entuziaști Samsung Health par să fie foarte încântați de inelul inteligent Samsung. Acest nou purtabil le va permite să urmărească datele de sănătate și fitness într-un mod inteligent și elegant. Inelul se laudă și cu noi funcții de urmărire a somnului. Galaxy Ring va permite, așadar, fanilor ceasurilor clasice/analogice să folosească platforma Samsung Health la potențialul său maxim fără a purta un smartwatch. Ca să nu mai vorbim de faptul că micul purtabil ar putea oferi o viață a bateriei de aproximativ nouă zile.

În acest moment, multe motive indică faptul că inelul va avea succesul scontat de Samsung. Astfel credem că lotul inițial de 500.000 de bucăți se va vinde ca pâinea caldă. Sigur că doar timpul ne va spune ce se va întâmpla, dar vor afla mai multe despre soarta inelului înainte de sfârșitul anului.