Acasă Stiri Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două companii s-au unit pentru a demonstra tehnologia de împărțire a rețelelor 5G end-to-end (E2E) în Tokyo, cu un controler inteligent de acces la rețea.

Secționarea / împărțirea unei rețele 5G este considerată o tehnologie cheie pentru rețeaua 5G. În acest fel se permite ca o rețea fizică să fie împărțită în mai multe rețele virtuale pentru a oferi comunicații de mare viteză, cu latență redusă.

Împărțirea unei rețele 5G pentru crearea mai multor rețele virtuale

Secționarea rețelei 5G E2E va juca un rol foarte important pentru operatorii de telefonie mobilă. Noua tehnologie va permite crearea mai multor rețele virtuale într-o singură infrastructură de rețea fizică. Fiecare rețea virtuală va avea caracteristici de serviciu diferite. Acestea sunt denumite „felii” și vor permite operatorilor de telefonie mobilă să creeze noi servicii și modele de afaceri.

De exemplu, în cadrul aceleiași rețele mobile, operatorii pot crea o porțiune concentrată pe latență redusă dedicată șoferilor vehiculelor automate, în timp ce se poate crea o porțiune separată cu lățime de bandă mare pentru streaming video. Ambele felii pot fi furnizate simultan fără resurse de rețea suplimentare și fără a împiedica calitatea serviciului în ambele cazuri.

Pentru companii, împărțirea rețelei poate fi utilizată pentru a prioritiza diferitele nevoi de performanță. De exemplu, atunci când spitalele trebuie să acorde prioritate mai multor lățimi de bandă la internările de urgență și mai puțin la serviciile pentru vizitatori.

KDDI a fost fondată în 1953 și are sediul în Tokyo. Oferă servicii de telefonie mobilă, comunicații cu linie fixă și centre de date, oferă soluții complete pentru toate tipurile de telecomunicații.

Demonstrația oferă o fundație care va permite KDDI să ofere noi servicii comerciale folosind rețelele sale comerciale 5G„. A declarat Toshikazu Yokai, director general al Diviziei de dezvoltare a rețelelor mobile la KDDI, conform The Korea Herald. „Lucrând cu Samsung, vom continua să accelerăm creșterea tehnologiilor avansate 5G pentru beneficiul clienților noștri”.

Samsung este un pionier în implementarea noilor rețele de comunicații

Samsung, cel mai mare producător mondial de smartphone-uri, a declarat că tehnologia de tranșare a rețelei permite operatorilor de telecomunicații să ofere servicii mai bune în sectoare precum conducerea autonomă, jocurile în cloud și soluțiile de internet industrial al obiectelor.

Odată cu succesul acestor teste, Samsung și KDDI au declarat că intenționează să sugereze organismelor internaționale de standardizare să stabilească standarde pentru distribuirea rețelei 5G.

Când vine vorba de 5G, Samsung și KDDI lucrează împreună din octombrie 2019. Atunci compania din Japonia a selectat Samsung pentru a oferi soluții de rețea pentru lansarea serviciului comercial 5G.

Samsung este un pionier în furnizarea cu succes a soluțiilor end-to-end 5G, de la cip-set, radio și rețea de bază. Compania sprijină serviciile comerciale 5G pe piețele de top, inclusiv Coreea, SUA și, mai recent, Japonia. Aici se află în prezent majoritatea abonaților noii rețele de comunicații din întreaga lume. În plus, Samsung își extinde rapid amprenta globală pe noi piețe din Europa, Canada și Noua Zeelandă.

Stiri

Samsung pentru a zecea oară cel mai popular brand din Rusia

Pentru a zecea oară, Samsung Electronics a devenit lider în clasamentul anual „Branduri favorite ale rușilor - 2020”. Acest top anual este...

Sunetele nedorite: istoria tehnologiei de anulare a zgomotului (ANC)

În 1978, guvernul SUA a abordat o companie din domeniul audio cu o propunere neobișnuită. Aceasta trebuia să dezvolte o tehnologie specială...

Samsung Electro-Mechanics face mai multe camere pentru seria Galaxy A

Samsung Electro-Mechanics va crește cantitatea de camere furnizate pentru modelele de smartphone-uri bugetare ale companiei. Aceste dispozitive Galaxy A vor ajunge în...

Noul laptop Chromebook Samsung Nightfury gata de a intra în producție

Nu am prea scris despre misteriosul Chromebook Samsung Nightfury pentru că, să fim sinceri, nu știm sigur ce va fi și când...

Samsung a realizat un profit net de 8,2 miliarde USD pe Q3 2020

Samsung a făcut ieri publice rezultate financiare obținute în trimestrul trei din 2020. Compania declarat că a înregistrat o creștere semnificativă a...

Seria Samsung Galaxy S21 ar putea veni fără încărcător și căști în cutie

Recent Apple a lansat noua gamă iPhone 12. Deși dispozitivele diferă unele de altele, ele au un numitor comun. Nu au încărcător...

Seria Samsung Galaxy S21 (S30) va fi lansată cu One UI 3.1

Galaxy S21 (Galaxy S30) ar încorpora direct interfața Samsung One UI 3.1. Contrar primelor informații care au apărut pe web, Samsung ar...