Samsung KX, experiențe de conectivitate la bordul autobuzului 5G

751
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung KX lansează o provocare de nivel următor, prezentând universul în expansiune al Samsung 5G. Cu o conectivitate mai rapidă care modelează viitorul, Samsung KX este încântat să anunțe lansarea Bus 5G, o experiență inedită în cadrul hub-ul de inovare din Londra. Samsung KX este un spațiu de experiență din Londra, conform NewsSamsung.

Concepută ca o replică unică a celei mai iconice forme de transport din oraș, această nouă instalație descrie în mod unic capacitățile nesfârșite ale tehnologiei Samsung 5G în timp ce vă deplasați. Are un birou tip domiciliu, o zonă de jocuri, un adăpost interactiv și o stație de autobuz în mărime naturală.

Situat în aripa de vest a spațiului de experiență de 20.000 m², acest autobuz 5G îmbină munca, jocurile și divertismentul cu ecosistemul de produse 5G de la Samsung. Autobuzul 5G nu este un vehicul de transport public real, dar demonstrează cum va arăta viitorul în era noii rețele.

Lucru și jocuri în mișcare cu 5G

Jocuri în mișcare – Alegeți dintr-o serie de jocuri Xbox pe monitorul de joc curbat Samsung Odyssey G9. Odată ajuns în autobuz, jucătorii pot începe să se joace pe Samsung Galaxy Note 20 și Xbox One. Mai mult, participanții se pot lupta și cu alți navetiști, deoarece dispozitivele se oglindesc perfect cu televizorul integrat Samsung QLED 8K de 82 inch. Pur și simplu selectați ecranul divizat și îmbrățișați adrenalina echipei.

Lucrați în mișcare – Descărcați mai multe documente la viteză maximă din confortul casei, gata de editare când vă deplasați. Luați loc pe autobuzul 5G și asociați Samsung Galaxy Tab S7 cu o tastatură compactă, elegantă, pentru o productivitate optimă. Aveți nevoie de acces la computerul de la biroul de acasă? Alegeți funcția de lucru la distanță pentru a vă conecta practic, fără a fi nevoie să vă deplasați, demonstrând avantajele 5G pentru a îmbunătăți lucrul flexibil.

Spotify este un serviciu suedez de streaming audio lansat în octombrie 2008. Serviciul online este acum disponibil în peste 90 de țări, inclusiv în părți mari din Europa și America. Are ~299 de milioane de utilizatori activi, dintre care 138 de milioane abonați.

Divertisment în mișcare – Bucurați-vă de streaming fără probleme de pe YouTube, Spotify și Netflix. Derulați pentru inspirație pe Samsung Galaxy Note 20 sau Samsung Galaxy Tab S7 în timp ce așteptați autobuzul în stație. Apoi pur și simplu urcați în autobuzul 5G pentru răsfățarea finală a conținutului.

Tehnologia 5G va însemna că utilizatorii se pot conecta la mai multe dispozitive pentru o viață conectată perfectă. 5G este cea mai rapidă rețea date din acest moment. Conectați dispozitivele Samsung la viteza noii rețele pentru a juca, a reda redea și descărca ca niciodată până acum.