Samsung și Lacoste colaborează pentru noi huse la Galaxy Z Flip 4

331
Samsung si Lacoste colaboreaza pentru noi huse la Galaxy Z Flip 4
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung a făcut echipă cu brandul francez de îmbrăcăminte Lacoste pentru noi huse de protecție pentru Galaxy Z Flip 4. Ei bine, este aceeași husă, dar în patru culori diferite – roz-auriu, albastru, grafit și lavandă. Telefonul Samsung Galaxy Z Flip 4 în sine vine în aceste opțiuni de culoare pe care le știm de la lansare. Colaborarea dintre Samsung și Lacoste nu este o noutate.

Acestea sunt huse de protecție din două piese, cu un inel. Samsung oferă deja mai multe soluții similare prin intermediul site-ului său web. Veți găsi, de asemenea, mai multe huse de protecție cu inel de la terți pentru Galaxy Z Flip 4. Diferența majoră aici este emblematicul crocodil Lacoste de pe noile huse. Atunci când husa este asociată cu o ținută Lacoste asortată, s-ar putea adăuga la declarația ta de stil. Compania franceză produce totul, de la haine și încălțăminte până la ochelari și ceasuri. Deci, un Samsung Galaxy Z Flip 4 cu o husă de protecție marca Lacoste s-ar potrivi perfect ținutei tale. Samsung și Lacoste au colaborat pentru huse și la modelele din seria Galaxy S22 și la Samsung Galaxy S21 FE.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Colaborare Samsung și Lacoste pentru huse la Galaxy Z Flip 4

Potrivit Samsung, aceste huse folosesc materiale reciclate. Ambalajul lor este realizat în întregime din materiale reciclate, cum ar fi carton, cerneală vegetală și lipici vegetal. Compania și-a dublat eforturile de sustenabilitate în ultimii ani, sporind utilizarea materialelor reciclate pe produsele și ambalajele sale. Potrivit AndroidHeadlines, cel mai probabil colaborarea Samsung și Lacoste va continua și pentru alte modele viitoare.

Dacă utilizați un Galaxy Z Flip 4 sau plănuiți să cumpărați cel mai recent model pliabil cu clapetă de la Samsung, îl puteți asocia cu noile huse marca Lacoste. Acestea sunt disponibile pe site-ul oficial Samsung Franța. Fiecare husă costă 44,90 euro. Cu toate acestea, noile huse de protecție nu sunt disponibile momentan pentru cumpărare în Statele Unite. Nu este clar dacă Samsung intenționează să le lanseze și în SUA. Nu există prea multe speranțe, totuși.

Lacoste este o companie înființată în 1933 de către jucătorul de tenis René Lacoste. Acesta a primit porecla „Aligatorul” din partea presei americane după ce a pariat pe o valiză din piele de aligator că va câștiga un meci. Logo-ul distinctiv Lacoste este crocodilul.

Gama de smartphone-uri pliabile Flip de la Samsung s-a dovedit a fi preferata publicului. De la lansarea lui Galaxy Z Flip 3 anul trecut, compania a încheiat mai multe parteneriate cu alte mărci pentru personalizarea exclusivă a telefonului. Modelul din 2021 a primit, printre altele, o ediție Pokemon. Gigantul coreean a lansat recent și Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Edition. Acum a continuat cu aceste huse de protecție exclusive pentru noul pliabil în parteneriat cu Lacoste.

Samsung vrea să transforme smartphone-urile pliabile într-o zi, iar aceste tipuri de parteneriate sunt probabil o strategie pentru a determina mai mulți oameni să cumpere telefoanele. Compania spune că peste 90% dintre utilizatorii de dispozitive pliabile preferă să cumpere un dispozitiv pliabil ca următor telefon.