Samsung a lansat în Rusia un multi-cuptor cinci în unu

485
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics anunță începutul vânzărilor în Rusia a unui nou cuptor cu microunde în stil BESPOKE. Noul cuptor cu microunde poate fi achiziționat din magazinul online oficial Samsung și de la partenerii Samsung la un preț de 40.990 ruble, aproximativ 445 de euro.

Cuptorul cu microunde independent din seria MW8000R este conceput pentru a oferi utilizatorilor cinci avantaje într-un singur dispozitiv. Pe lângă funcțiile clasice poate înlocui cuptorul, grătarul și prepararea iaurtului de casă, toate combinate cu un design elegant minimalist.

Tehnologii moderne pentru gătit mai rapid

Noile modele au un volum util de 35 de litri. Cuptoarele au multe funcții, datorită cărora este posibilă reducerea semnificativă a timpului de gătit fără a pierde gustul alimentelor. Una dintre ele este tehnologia HotBlast. Aceasta creează fluxuri puternice de aer cald în interiorul cuptorului. Aerul pătrunde prin prin găuri speciale aflate în partea de sus și încălzește mâncarea din toate direcțiile, reducând timpul de gătit. Este ușor să selectați temperatura necesară din meniul intuitiv, la fel de ușor ca la un cuptor normal. Folosind indicatori luminoși, dispozitivul vă va solicita să selectați modul dorit.

În plus, noul produs include un grătar voluminos Power Grill Duo. Încălzitorul inovator cu o putere de până la 2.300 W distribuie căldura în camera de gătit și accelerează procesul de gătit. Cu tehnologia AirFry puteți găti cu puțin ulei în timp ce vă bucurați de aroma alimentelor coapte. Această inovație folosește o combinație microunde și gril cu circulația aerului, pentru a menține alimentele crocante la exterior și suculente la interior.

Principiul cuptorului cu microunde a fost descoperit de inginerul american Percy Spencer în 1947. Primul cuptor cu microunde cântărea aproximativ 300 de kg, avea o înălțime de 1,70 m și costa aproximativ 5.000 de dolari. Consumul era de 3 kilowați!

De remarcat în mod deosebit este modul de fermentare, care vă permite să pregătiți iaurturi de casă, fără adaosuri suplimentare. Pentru a obține un produs proaspăt, trebuie doar să selectați modul corespunzător din meniu. Această funcție poate fi utilizată și pentru fermentarea aluatului.

Utilizatorii pot alege dintr-un timp de încălzire de 10 secunde sau mai mult, gătind la minut, precum și pot alege cel mai bun scenariu – de exemplu, doar microunde sau moduri combinate, cum ar fi cuptor cu microunde plus grătar.

Aspect elegant și design minimalist pentru cuptorul Samsung

Cuptorul cu microunde se va potrivi cu ușurință în interior datorită designului său. Panoul de control tactil al modelului oferă mai multe moduri, astfel încât utilizatorii să poată încălzi rapid și uniform chiar și vase mari. O interfață simplă de meniu și setările pasului următor vă vor ghida prin selectarea funcțiilor, setările de preîncălzire sau una dintre rețetele prestabilite. Nici curățarea cuptorului nu va fi dificilă: interiorul este acoperit cu un strat BIOceramic durabil, garantat timp de 10 ani.

Cuptorul este disponibil în trei culori elegante BESPOKE: negru clasic, antracit și mentă delicată. Cuptorul poate fi combinat cu frigiderul modular BESPOKE, pentru mai multe opțiuni de personalizare. Proprietarii pot combina diferite unități, pot adăuga noi secțiuni, puteți schimba ușile și culoarea modelelor.

Cuptorul este disponibil în trei modele, Samsung MC35R8088LC / BW, MC35J8088LT / BW și MC35R8088LN / BW, conform NewsSamsung. Sunt elegante și funcționale și vor deveni rapid un asistent excelent în bucătărie. Cu ajutorul programelor prestabilite puteți găti chiar și mâncăruri complexe apăsând un singur buton. Dacă doriți să setați în mod independent modul dorit și timpul de gătit, atunci reglarea fină a puterii, a modurilor de funcționare ale dispozitivului și a timpului de gătit vă va permite să aduceți la viață cele mai complexe fantezii culinare.

În perioada următoare Samsung va comercializa aceste noi cuptoare și pe alte piețe la nivel global, sigur și în România.