The Frame cu lucrări de artă de la muzeul Thyssen-Bornemisza din Spania

740
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat adăugarea a 38 de piese de artă noi de la Muzeul Thyssen din Spania la Art Store. Piesele sunt un plus la colecția existentă disponibilă încă din octombrie anul trecut, când Samsung și Muzeul Thyssen au prezentat o expoziție numită „Impresioniștii și fotografia”. Colecția a fost compusă din șase piese iconice de artă realizate de celebri pictori impresioniști. Piesele de artă pot fi vizionate din Art Store pe televizorul The Frame.

Noile completări includ capodopere pictate de artiști precum Claude Monet sau Auguste Renoir. Samsung The Frame are acum un catalog cu 44 de piese de artă din Muzeul Thyssen de care utilizatorii se pot bucura  printr-o calitate de excepție a imaginii. Piesele de artă sunt disponibile atât printr-o singură achiziție, cât și un abonament lunar.

Picturi celebre de van Gogh, Cezanne sau Canaletto în Art Store pe The Frame

Unele dintre lucrările cele mai importante ale acestei colecții sunt piese cheie de artă din perioada post-impresionism. Sunt disponibile lucrări cum ar fi The Stevedores in Arles de Vincent van Gogh sau Bottle, Carafe, Jug and Lemons de Paul Cézanne. Mișcări artistice precum expresionismul german sunt de asemenea prezente. Woman on a Divan, de August Macke, iese în evidență și la fel fac mai multe piese ale pictorului italian de peisaje, Canaletto.

Colecția include, de asemenea, unul dintre discipolii lui Picasso și maestrul cubismului spaniol, Juan Gris, și lucrarea sa, The Smoker. Este prezentă și remarcabila artistă Lyubov Popova și capodopera ei Painterly Architectonic, cunoscută pentru referința la constructivism.

Muzeul Thyssen-Bornemisza este un muzeu de artă din Madrid, Spania, situat lângă Muzeul Prado. Alături de muzeul Reina Sofia formează „Triunghiului de Aur al Artei”. Toate trei sunt situate pe bulevardul Paseo del Prado din Madrid.

Aceasta este a treia colecție dintr-o galerie de artă spaniolă care face parte din Samsung Art Store pentru The Frame. Acum cu aceste opere de la Thyssen-Bornemisza, Samsung Art Store are peste 1.200 de piese de artă și fotografii de calitate 4K din muzee și galerii din întreaga lume. Sunt capodopere de la Muzeul Prado din Madrid, Muzeul Albertina din Viena, Tate Modern din Londra, Galeria Uffizi din Florența, Muzeul Van Gogh din Amsterdam sau Muzeul de Stat Hermitage din Sankt Petersburg.

Suntem încântați să oferim opere de artă de renume la nivel mondial în The Frame Art Store. Prin integrarea acestor capodopere în parteneriat cu Muzeul Thyssen, utilizatorii Samsung The Frame se vor bucura de o experiență unică din propriile case”. A declarat Wonjin Lee, vicepreședinte executiv al Business Display Business la Samsung Electronics, conform NewsSamsung.