Samsung va lansa în curând laptopuri și tablete pliabile

176
Samsung va lansa tablete si laptopuri pliabile
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung este deschizător de drumuri în domeniul telefoanelor pliabile, lucru de necontestat. Dar, este posibil ca laptopurile și tabletele Samsung pliabile să nu fie prea departe. Compania coreeană a confirmat recent că este deschisă dezvoltării unor astfel de produse. Probabil acum Samsung evaluează piața laptopurilor și tabletelor pliabile pentru a decide asupra unui plan de producție în funcție de cerere. La fel cum a fost cu telefoanele pliabile, cel mai probabil este mai greu până vor fi lansate primele laptopuri și tablete pliabile.

Am scris de mai multe ori că Samsung intenționează să lanseze laptopuri și tablete pliabile. Cele mai vechi informații de acest fel datează de câțiva ani. La urma urmei, compania vinde telefoane pliabile de cinci ani. În acest moment în jur de zece companii se luptă pentru o parte din această piață, care crește spectaculos de rapid.

Alături de telefoanele pliabile, Samsung a prezentat diverse alte soluții de afișare neconvenționale de-a lungul anilor. Compania a tachinat un ecran OLED pliabil de 17,3 inch (43,94 centimetri) cel puțin în ultimii doi ani. Se pliază de la mijloc pentru a vă oferi două ecrane cu diagonala de 13,3 inch fiecare. Dispozitivul poate fi un monitor, o tabletă și multe altele. Gigantul coreean a depus, de asemenea, brevete de design pentru multe dispozitive pliabile unice în ultimii ani.

Samsung vrea să producă laptopuri și tablete pliabile

Cu toate acestea, încă nu am văzut un laptop sau o tabletă pliabilă produse de Samsung. Unele firme rivale au lansat deja astfel de produse, dar gigantul coreean nu s-a grăbit în acest domeniu, potrivit AndroidHeadlines. Directorii companiei au discutat public despre astfel produse de mai multe ori, dar nu a ieșit nimic pe ușă. Samsung a reafirmat planurile pentru laptopuri și tablete pliabile recent, în timpul prezentări situației financiare pe Q3 2023.

MJ Laptop Brilliant Limited Edition este cel mai scump laptop din lume Acest MacBook compact este acoperit cu diamante alb-negru strălucitoare și cristale Swarovski și costă 3,5 milioane UDS. Mouse-ul este acoperit cu pietre prețioase.

„Lăsăm deschisă posibilitatea ca dispozitivele pliabile să se răspândească în alte linii de produse, cum ar fi laptopuri și tablete”.  A spus Samsung în timpul unei conferințe de presă. Acest lucru sugerează că Samsung are astfel de dispozitive în minte sau poate chiar în lucru. Compania s-ar putea să fie încă sceptică cu privire la cererea pieței și ar putea să-și ia timp pentru a vedea cum decurg lucrurile în următorii ani. Având în vedere experiența Samsung în industria pliabilă, s-ar putea să nu fie o sarcină dificilă de realizat.

Pe măsură ce concurența crește, smartphone-urile pliabile au devenit mai ieftine. Efectiv, piața este în creștere la nivel global. Samsung plănuiește să rămână un lider în această cursă cu produse și soluții noi în următorii ani. „Pe măsură ce tehnologia pliabilă devine disponibilă pe scară largă pe piața de masă, se așteaptă ca cererea să crească. Plănuim să dezvoltăm dispozitivele pliabile ca un motor cheie al creșterii emblematice.” A mai spus Samsung.