Samsung Electronics este liderul pieței de tablete din Rusia

312
Samsung Electronics este liderul pietei de tablete din Rusia
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics este pe primul loc în cota de piață a tabletelor în Rusia. Potrivit retailerilor ruși în noiembrie 2021, dispozitivele Samsung au reprezentat 36,8% din punct de vedere valoric. De asemenea, compania a înregistrat o creștere anuală puternică a vânzărilor de tablete, de peste 60% în termeni de bucăți și este astfel lider pe piață.

În noiembrie 2021, Samsung a fost pe primul loc pe piața tabletelor în segmentele de preț de la 10 la 20 de mii de ruble (cota de 57,5%) și de la 20 la 40 de mii de ruble (cota de 44,3%), conform statisticilor de la M.Video. Conform Samsung Newsroom, care citează GfK, în 11 luni din 2021, ponderea vânzărilor de tablete Samsung a ajuns la 29%. Vânzările de tablete ale companiei au crescut cu peste 60% față de aceeași perioadă din 2020. În același timp, creșterea cifrei de afaceri a companiei Samsung în Rusia, în ruble, a fost de peste 70%.

Samsung pe primul loc în Rusia în cota de piață a tabletelor

Succesul Samsung pe piața rusească a tabletelor a fost alimentat de lansarea unui număr de noi modele în ultimul an. În decembrie 2020, Samsung a introdus Galaxy Tab A 8.0 Kids Edition, optimizat special pentru cei mai tineri utilizatori. Gadgetul într-o carcasă de protecție strălucitoare este preinstalat cu mult conținut de divertisment și educațional de la partenerii Samsung, inclusiv marca populară Smeshariki printre copii și părinți. Samsung continuă să crească pe segmentul tabletelor pentru copii și în decembrie 2021 a lansat cea de-a doua versiune a dispozitivului.

În 2021, Galaxy Tab S7 FE premium a fost lansată și în Rusia. Tableta are un ecran de 12,4 inch, S Pen inclus și multe caracteristici și specificații excelente. Tableta este ideală pentru muncă, creativitate și joacă. O baterie mare asigură o durată lungă de viață a bateriei, iar o gamă largă de funcționalități, inclusiv modul multitasking și funcția App Pair, duce productivitatea utilizatorului la următorul nivel.

AppPair – Pereche de aplicații vă permite să creați o pereche de aplicații pentru a le lansa simultan în vizualizarea pe ecran divizat. Astfel economisiți mai multe atingeri pentru a lansa o asociere pe care o accesați în mod regulat.

În vara anului 2021, compania a lansat și tableta Galaxy Tab A7 Lite în Rusia. Aceasta este un dispozitiv mobil accesibil pentru jocuri și vizualizare de conținut. Tableta cu un corp metalic subțire și durabil și un ecran de 8,7 inch este convenabilă de luat oriunde. Capacitățile tehnice vă permit să jucați jocuri populare pentru mobil, bucurându-vă de un joc fluid și receptiv.

Tabletele Samsung pot fi achiziționate în Rusia de la magazinul online oficial al companiei și de lanțurile de retail partenere.