Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

193
Samsung in parteneriat cu Louvre pentru lucrari de arta la Art Store
Sursa Foto: Samsung Electronics Co.

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare compania își va extinde serviciul de abonament de artă la televizorul The Frame, pe fondul tendinței de a rămâne acasă din cauza pandemiei.

În cadrul acordului, utilizatorii care dețin un televizor Samsung The Frame pot vedea acum mai multe opere de artă. Vor fi disponibile aproximativ 40 noi de piese de artă celebre de la muzeul Louvre, conform The Korea Herald. Printre acestea se află inclusiv „Mona Lisa” a lui Leonardo Da Vinci. Nolie opera de artă vor fi disponibile pe bază de abonament prin Art Store.

Opere celebre de la Louvre disponibile în Art Store

Magazinul de artă, disponibil în prezent doar pe Frame TV, oferă peste 1.500 de piese de artă. Acestea sunt de la aproximativ 600 de artiști din 42 de țări, acoperind totul, de la arta antică la arta contemporană. Gigantul high-tech sud-coreean are deja acorduri de parteneriat cu Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, Rusia și Muzeul Prado din Madrid, Spania.

Samsung a promovat faptul că Frame-ul, unul dintre produsele TV pentru stilul de viață Samsung, poate fi folosit ca cadru foto atunci când utilizatorii nu se uită la televizor și pot transforma casa oamenilor într-o galerie de artă. The Frame este foarte ușor de încadrat în orice spațiu, modern sau clasic și se încadrează perfect în orice decor.

Muzeul Luvru este cel mai mare muzeu din Franța și unul dintre cele mai importante muzee din lume. Este cel mai vizitat muzeu din lume! Luvru are peste 9 milioane de vizitatori anual, cu un maxim de 10,2 milioane în 2018.

În Coreea de Sud, compania a declarat că vânzările televizorului The Frame în primele șapte luni ale anului 2021 s-au cvadruplat față de un an mai devreme. În special noii căsătoriți sunt clienții majori al televizorului Lifestyle, pentru amenajarea interioară a locuințelor. Televizoarele The Frame și The Serif au fost lansate de Samsung și în România.

În iulie, Samsung a adăugat o nouă dimensiune pentru „Cadru” de 85 inch (215,9 centimetri). Cu această diagonală compania vizează consumatorii care caută un ecran mai mare, pentru spații mai mari.