Acasă Stiri Samsung Magician 6.2, un software pentru a optimiza SSD-urile Samsung

Samsung Magician 6.2, un software pentru a optimiza SSD-urile Samsung

După lansarea software-ului Samsung Magician 6.0 în urmă cu aproximativ un an și apoi versiunea 6.1, Samsung aduce acum Magician 6.2. A fost lansat la începutul lunii septembrie 2020. Cu acesta Samsung oferă un instrument de hard disk gratuit care, pe lângă funcțiile generale ale unității, oferă și un reper și diverse opțiuni de optimizare. Noile actualizările de firmware pot fi deja descărcate și instalate.

Samsung Magician este software-ul folosit pentru a optimiza unitățile SSD ale companiei Samsung. Magician permite utilizatorilor să urmărească starea de sănătate a unității, să gestioneze și să își protejeze datele, precum și să îmbunătățească performanța unității. Software-ul Samsung Magician este dezvoltat și distribuit exclusiv pentru proprietarii de SSD-uri Samsung și nu va funcționa cu alte mărci.

Bazându-se pe o interfață intuitivă și ușor de utilizat, Samsung Magician reunește toate caracteristicile sale într-o singură fereastră, oferind acces ușor la oricare dintre componente. Una dintre cele mai rafinate caracteristici ale Samsung Magician este modul RAPID. Acesta crește performanța discului utilizând până la 1 GB DRAM ca cache pentru date „fierbinți” (date utilizate frecvent).

Magician 6.0 un instrument bun pentru SSD-urile Samsung

Imediat după pornire, Samsung Magician afișează informații generale despre toate SSD-urile Samsung instalate. Aceasta include numărul de serie, versiunea firmware-ului sau informații despre utilizarea memoriei. Instrumentul oferă, de asemenea, informații despre modul AHCI, interfața SATA utilizată și spațiul de stocare utilizat. Sunt de asemenea listate suporturile de date de la alți producători și unitățile de disc magnetice, dar nu toate informațiile sunt disponibile pentru acestea.

Funcțiile suplimentare pot fi apelate prin interfața de utilizator clar structurată a Samsung Magician. Toate mediile de stocare găsite pot fi testate pentru viteza de citire și scriere cu un punct de referință. Cu SSD-urile Samsung porniți modul RAPID cu software-ul, care ar trebui să aducă o creștere suplimentară a performanței.

SSD – solid-state drive este dispozitiv de stocare a datelor. Acesta utilizează circuite integrate ca memorie, în loc de plăci sau discuri magnetice de hard disk-uri convenționale. SSD-ul bazat pe memoria flash, a fost inventat de Fujio Masuoka la Toshiba în 1980.

Dacă doriți să revindeți SSD-ul, puteți utiliza Samsung Magician pentru a șterge în siguranță toate datele stocate, făcând imposibilă restaurarea. Cu toate acestea, acest lucru necesită crearea unei unități USB bootabile sau a unui CD / DVD. Instrumentul raportează, de asemenea, probleme de compatibilitate și afișează valorile SMART ale hard diskurilor.

Software-ul Samsung Magican este pentru:

  • 970 PRO, EVO și EVO Plus
  • 860 PRO, EVO și QVC
  • 850 PRO, EVO și EVO mSATA și EVO M.2
  • 840 PRO

Noi îmbunătățiri cu versiune Magician 6.2

Proprietarii unui SSD Samsung pot folosi magicianul Samsung pentru a optimiza performanța hard disk-ului lor și, în același timp, să urmărească starea de sănătate a acestuia. Cu toate acestea, instrumentul nu este pentru proprietarii altor modele de hard disk.

Conform WinFuture, noul Samsung Magician 6.0 are o serie de îmbunătățiri față de versiunile anterioare. Noile funcții includ:

  • Interfață grafică complet nouă pentru a oferi o gamă largă de informații mai prietenoasă și mai intuitivă.
  • Revenire PostScript (PSID) – ușor de inițializat unitatea fără a vizita centrul de service.
  • Scanare diagnostic pentru a identifica starea detaliată a unității.
  • Funcția de ajutor pentru a rezolva curiozitatea utilizatorului și pentru a spori confortul.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...