Acasă Stiri Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și...

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai noi articole portabile Samsung. Samsung Electronics a anunțat la Galaxy Unpacked Part 2 colaborarea cu marca Kitsuné, pe două noi articole portabile în ediție specială. Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné Edition și Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné Edition.

Parteneriatul Samsung – Kitsuné aduce jucăria Maison Kitsuné în dispozitivele Samsung Galaxy. Logo-ul iconic Maison Kitsuné Fox prinde viață în moduri ludice și creative pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2. Estetica semnăturii Maison Kitsuné este infuzată în fiecare aspect al articolelor portabile ale ediției speciale. De la curelele de ceas și fețele ceasului până la căști și carcasa lor. O nouă nuanță rafinată, Moonrock Beige, a fost, de asemenea, creată special pentru această colaborare. Acesta canalizează tema Galaxy globală, obținând în același timp echilibrul perfect între chic și trendy.

Suntem extaziați să aducem stilul nostru distinctiv și logo-ul iconic Fox în design-urile purtabile Samsung Galaxy”. A declarat co-fondatorul Maison Kitsuné, Gildas Loaëc, portivit Samsung Newsroom. „Ne-a plăcut ideea că Maison Kitsuné Fox intră într-o nouă galaxie. Am venit cu noua culoare Moonrock Beige și alte motive subtile și elemente de design care ilustrează călătoria Fox-ului prin timp și spațiu”.

Ediții speciale Maison Kitsuné pentru Samsung Galaxy Watch 4 și Buds 2

Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné Edition. Ceasul are curele Moonrock Beige punctate cu găuri pe forma fermecătoare de vulpe și gravuri delicate pentru un aspect atrăgător. De asemenea, include o curea personalizată suplimentară Stardust Grey cu inscripția Maison Kitsuné. În acest fel utilizatorii ceasului inteligent Galaxy Watch 4 își pot alterna aspectul și schimba stilul. Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné Edition, de asemenea, vine cu suita holistică de caracteristici robuste și de wellness cu One UI Watch, cea mai intuitivă interfață de utilizator Samsung.

Wellness – starea de bine, este un termen pentru extensia și evoluția conceptului de fitness. Se referă la o filozofie de viață, care pune bunăstarea persoanei în centru, oferind sport, practici de regenerare precum și formarea mentală.

Galaxy Buds 2 Edition Maison Kitsuné Edition. Căștile vin, de asemenea, în Moonrock Beige și sunt găzduit într-o carcasă elegantă din piele Stardust Grey, decorată cu un logo reimaginat Maison Kitsuné Fox Head.

Casca pentru dreapta are pe ea capul de vulpe, în timp ce pernuța stângă prezintă coada. Acest lucru este menit să simbolizeze o călătorie neîntreruptă a sunetului prin căștile Samsung Galaxy Buds 2. Utilizatorii se pot delecta cu o calitate a sunetului bogată, premium și se pot scufunda pe deplin în experiențe audio clare grație difuzoarelor bidirecționale dinamice. Anularea zgomotului activ îmbunătățită și potrivirea confortabilă fac parte din portofoliul căștilor wireless Samsung Galaxy Buds 2.

Ceasul și căștile Ediție specială vor fi disponibile doar pe anumite piețe

Pentru a duce colaborarea de design dincolo de produse și a crea o experiență generală mai largă și mai bogată, a fost creată, de asemenea, o listă de redare organizată de eticheta muzicală a mărcii Kitsuné Musique, specială pentru acest parteneriat. În plus, utilizatorii pot instala și o temă exclusivă pentru telefon Maison Kitsuné folosind un card NFC. Acesta vine în cutia carcasei la Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné Edition și Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné Edition.

Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné Edition sunt o fuziune interesantă a celei mai recente tehnologii portabile Samsung Galaxy și a Maison Kitsuné”. A declarat Stephanie Choi, vicepreședinte senior și șef de marketing global pentru Samsung Mobile. „Combinăm tehnologia cu moda și muzica pentru a permite consumatorilor să se bucure de o viață mai bună”.

Galaxy Watch 4 Maison Kitsuné Edition și Galaxy Buds 2 Maison Kitsuné Edition pot fi comandate începând cu 20 octombrie. Ambele dispozitive vor fi produse într-un număr limitat și vor fi disponibile doar pe anumite piețe.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...