Acasă Stiri Samsung și Mastercard lansează un card biometric cu senzor de amprentă

Samsung și Mastercard lansează un card biometric cu senzor de amprentă

Samsung și Mastercard au anunțat o nouă colaborare strategică în scopul dezvoltării unui Samsung Card cu un scaner de amprentă încorporat, pentru a asigura tranzacții sigure la terminalele de plată din magazine. Detaliile tehnice ale viitorului produs sunt puține, dar se pare că soluția va fi similară Mastercard Biometric Payment Card. Cardul biometric Mastercard a fost lansat pentru prima dată acum câțiva ani, cu un scaner de amprente la bord.

Cu toate acestea, cardul biometric Samsung / Mastercard va fi echipat cu un nou chipset fabricat de Samsung System LSI Business și va fi compatibil cu orice punct de vânzare (POS) sau cu terminalele cu cip Mastercard. Nu este clar momentan dacă cardul biometric făcut în colaborare de Samsung și Mastercard va avea compatibilitate cu Samsung Pay.

Samsung și Mastercard lansează un card biometric

Probabil vom afla mai multe despre viitorul Samsung Card în lunile următoare. Momentan știm că viitorul card dezvoltat de Samsung și Mastercard, va fi disponibil inițial în Coreea de Sud, mai târziu în acest an. Conform SamMobile, compania nu a anunțat încă detalii despre o disponibilitate globală a cardului.

„Dezvoltăm soluții de securitate în diverse aplicații, cum ar fi pașapoarte, carduri de credit și dispozitive mobile. Acum vom lucra cu Mastercard pentru a crea un mediu în care consumatorii să poată utiliza serviciile de carduri de plată cu o liniște sufletească„. A spus vicepreședintele Samsung Electronics Harry Cho.

Samsung a declarat într-un comunicat de presă: „Aceste carduri biometrice vor integra mai multe cipuri discrete cheie. În acest fel va fi eficientizat designul general al componentelor și va permite o dezvoltare mai eficientă”.

Mastercard Inc. este o corporație multinațională de servicii financiare, cu sediul în New York, SUA. Cu Mastercard se poate plăti în peste 210 țări. Inițial sloganul companiei a fost „Există anumite lucruri pe care banii nu le pot cumpăra. Pentru orice altceva există MasterCard”.

Chiar și în Coreea de Sud, Samsung susține că lansarea cardului biometric va fi treptată. Lansarea va începe la un nivel corporativ unde sunt înregistrate tranzacțiile internaționale cele mai frecvente. Așa cum am scris mai sus, niciun cuvânt despre compatibilitatea cu Samsung Pay.

Cardul va putea fi utilizat la orice terminal de plată Mastercard din magazin, au spus companiile. Persoanele care vor folosi Samsung Card nu trebuie să introducă un cod PIN atunci când efectuează tranzacții.

Potrivit vicepreședintelui Samsung Card, Hanjoo Yoon, cardul biometric este un exemplu al eforturilor companiei de a oferi consumatorilor soluții inovatoare și convenabile. Gigantul tech folosește sisteme de detectare a fraudei pentru a oferi o soluție sigură și eficientă.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...