Samsung lucrează la un model mai accesibil Galaxy S10 Lite (SM-G770)

904
Sursa Foto: SamMobile.com

Se pare că Samsung nu este mulțumit de vânzări, în ciuda faptului că a făcut trei și două modele de flagship-uri Galaxy S și Note în acest an. Am scris recent că Samsung lucrează la un model Galaxy Note mai accesibil cu numărul de model SM-N770F. Acum avem altă informație, un smartphone, probabil Galaxy S10 Lite este în lucru.

Conform unor surse citate de Sam Mobile, SM-G770F – viitorul Samsung Galaxy S10 Lite ar trebui să aibă aceleași specificații ca Galaxy A91. Despre specificațiile lui Samsung Galaxy A91 am scris recent, el are un procesor Snapdragon 855 cu 8 GB RAM, 128 GB spațiu de stocare extensibil. Departamentul foto spate este compus din trei camere, 48 + 12 + 5 MP și o cameră frontală de 32 MP. Are baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă se 45W, un ecran Full HD+ de 6,7 inch și Android 10.

Galaxy S10 Lite (SM-G770) poate fi mai bun decât Galaxy S10e

Asemănările cu Samsung Galaxy A91 se opresc aici. Totuși, conform acestora, Galaxy S10 Lite pare a fi mai bun sau egal cu Samsung Galaxy S10e în toate aspectele, cu excepția camerelor. Am văzut deja camere de 48 MP la spate și frontale 32 MP pe telefoanele Galaxy de gamă medie. Ultimele lansări din gama mid-range, cum ar fi Galaxy A50s și Galaxy M30s au astfel de camere.

Astfel Samsung Galaxy S10 Lite ar depăși la calitatea camerelor pe Samsung Galaxy S10 și seria Note 10 (sau Galaxy S9 și Note 9 din anul trecut). De asemenea Galaxy S10 Lite ar bate pe Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Note 10 în ceea ce privește bateria și viteza de încărcare.

Alessandro Volta, un fizician italian, a construit și a descris prima baterie electrochimică în 1800. Termenul „baterie” se consideră că a fost introdus de Benjamin Franklin în 1748. El a împrumutat termenul „baterie” de la armată, ca analogie la „bateriile de tunuri”, arme care funcționează împreună, cu trimitere la celulele unei baterii.

Ca de obicei, când nu suntem 100% siguri, nu afirmăm că toate aceste informații sunt exacte. Dar, se pare că următorul pas al gigantului tech pare a fi inundarea pieței cu cât mai multe telefoane. Este foarte posibil ca între acestea să fie mai multe variante de telefoane high-end la prețuri mai mici. Acest lucru are sens și pentru ceva de genul Galaxy Note mai accesibil, care ar face evident diferența. Este posibil ca un Samsung Galaxy S10 Lite să nu fie atât de logic, mai ales dacă ajunge să fie practic același telefon ca Galaxy A91.