Samsung și MSC Cruises au primit Best Overall Customer Experience

710
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Compania Samsung prin subsidiara sa Samsung Display este imbatabilă în tot ce înseamnă afișaje la nivel mondial. Zilele trecute a primit premiul Best Overall Customer Experience pentru un afișaj cu LED personalizat aflat la bordul navei de croazieră MSC Grandiosa. Samsung și MSC Cruises au primit premiul întâi în categoria „Best Overall Customer Experience”.

Samsung Electronics și MSC Cruises au fost premiate pentru cea mai bună experiență generală a clienților de către Daily DOOH, o publicație de top din industrie, în recunoașterea inovației lor deosebite în domeniul semnalizării digitale. MSC Cruises este cea mai rapidă linie de nave de croaziere din lume.

Samsung a furnizat ecrane tactile interactive, ecrane de semnalizare digitală și peste 2.400 de televizoare pentru nava MSC Grandiosa. Aceasta este cea mai nou și cea mai mare navă de croazieră a companiei MSC Cruises. Compania elvețiană MSC Cruises a lansat ecosistemul digital MSC for Me în 2017 pentru a aduce cea mai bună experiență de croazieră conectată pentru oaspeții săi. MSC Cruises investește peste 2 miliarde de euro în patru nave super-iahturi de lux, lansând una pe an între 2023 și 2026. MSC Cruises navighează în peste 200 de destinații pe cinci continente.

Ecran curbat cu LED-uri în lungime de 93 de metri

Acest proiect a fost încununat prin realizarea de către Samsung a unui tavan cu LED-uri. Acesta este amplasat pe tavanul aflat pe puntea de promenadă interioară a navei MSC Grandiosa. Ecranul curbat  personalizat cu LED-uri are o lungime de 93 de metri. Ecranul a fost proiectat pentru a crea o atmosferă uimitoare și prezintă spectacole vizuale fascinante de trei ori pe zi.

MSC Grandiosa este o navă de croazieră lansată în 10 noiembrie 2019. Este a șasea cea mai mare navă de croazieră din lume. Are o capacitate maximă de transport de 6.334 de pasageri. Botezul navei a fost efectuat pe 9 noiembrie 2019 în portul Hamburg din Germania de celebra actriță Sophia Loren.

Cel mai lung tavan cu LED-uri de pe mare este una dintre caracteristicile unice ale navelor noastre. Acesta creează o experiență inegalabilă pentru oaspeții noștri”. A declarat Luca Pronzati, Chief Business Innovation Officer la MSC Croaziere. „Am lucrat cu Samsung pentru a crea acest element esențial al spațiului cu mai multe utilizări, folosind tehnologie de ultimă generație. Acest lucru ajută la crearea de ambianțe și atmosfere diferite pe parcursul zilei și al nopții. Joacă în același timp un rol cheie în programul de divertisment al navei, cu o gama de spectacole fascinante„.

Cu tehnologia Samsung oferim pasagerilor o experiență unică și memorabilă la bordul multor nave ale companiei MSC Cruises”. A declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Din momentul în care se îmbarcă și pe tot parcursul călătoriei, pasagerii vor vedea și interacționa cu afișaje Samsung care oferă o calitate superioară a imaginii și o intuitivitate ușoară.”