Samsung Music cu un nou design și recomandări Spotify

1248

O actualizare majoră a fost lansată pentru aplicația Samsung Music. Este propriul player muzical al companiei sud-coreene, optimizat pentru dispozitivele Samsung Android. Experiența utilizatorului (UI) a fost dezvoltată pentru a interacționa cu ușurință cu dispozitivele inteligente Samsung. Din această categorie fac parte diferite aparate cum ar fi televizoarele, laptopurile, telefoanele și tabletele.

Noua actualizare la Samsung Music aduce un nou design pentru playerul muzical, care este mai simplu, elegant și imersiv. De asemenea, adaugă o filă Spotify care va afișa recomandările playlist-ului din cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume.

Samsung Music, design nou și Spotify

Noua actualizare Samsung Music are o interfață de utilizator care este proiectată să fie mai simplă și utilă fanilor muzicii. Schimbarea designului tabelului va permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin preferințele lor, playlist-uri, melodii, albume și multe altele. A fost adăugată o opțiune de sortare pentru o sortare eficientă a pieselor precum și setarea categoriilor de opțiuni.

Potrivit SamMobile, aplicația a primit, de asemenea, o caracteristică crossfade. Aceasta înseamnă că atunci când închideți playerul muzical, muzica nu se va întrerupe brusc. Se va estompa încet, va deveni mai silențioasă înainte de a se opri complet. Acest lucru va fi cu siguranță apreciat de mulți utilizatori Samsung Music.

Spotify este un produs al companiei suedeze Spotify Technology și a fost lansat în 7 octombrie 2008. Începând cu luna august 2018, Spotify este disponibil în 65 de regiuni de pe mapamond. Spotify oferă acces la peste 35 de milioane de melodii. În iulie 2018, a avut 180 de milioane de utilizatori activi lunar, inclusiv 83 de milioane de abonați plătitori.

Nu în ultimul rând, cu această actualizare de software, există o nouă filă Spotify în Samsung Music. Această adăugare interesantă este un produs al parteneriatului Samsung cu Spotify. Nu leagă cu adevărat cele două aplicații, Samsung Music și Spotify. Tot ce face este să ofere recomandări de redare de la Spotify. Această filă va fi disponibilă numai în țările în care Spotify este disponibil.

Nu este surprinzător faptul că Spotify primește o atenție sporită în interiorul Samsung Music. Samsung a confirmat la evenimentul de lansare a phablet-ului Galaxy Note 9, că a semnat un parteneriat pe termen lung cu Spotify. Acum va fi împreună cu serviciul Samsung Music pentru toate dispozitivele gigantului high-tech. Samsung Music v16.2.14.14 este acum disponibil pentru descărcare din Galaxy Apps și ocupă un spațiu de 26,24MB.