Samsung va introduce noi telefoane și culori pentru seria Galaxy A

1823

Samsung a lansat o excelentă serie Galaxy A, anul acesta. Smartphone-urile se bucură de multă trecere iar câteva dintre ele vor ajunge și în Statele Unite. Dar, gigantul coreean de electronice se pare că mai are câte telefoane din seria mid-range Galaxy A în lucru.

În exclusivitate site-ul SamMobile a obținut informații despre acestea. Samsung are patru noi modele din seria Galaxy A în pregătire. Trei dintre aceste modelele, cunoscute momentan doar după numerele de model, sunt SM-A507F, SM-A707F și SM-A907F. Toate vor fi lansate în alb și negru, cu memorie de stocare de 64 GB pe SM-A507F și 128 GB pe celelalte două.

Conform numărului de model acestea vor fi variante ușor diferite ale smartphone-urilor Samsung Galaxy A50 și Galaxy A70. Este posibil ca aceste SM-A507F și respectiv SM-A707F, să fie numite Galaxy A50e și Galaxy A70e dar este greu de ghicit momentan care ar putea fi numele lor real. Este posibil, de asemenea, ca aceste modele cu ceva modificări de specificații și fie destinate unor anumite piețe sau operatori de telefonie.

Un număr de model din gama Galaxy A, SM-A905F sărit din schemă de Samsung

Cel mai probabil că Samsung nu ne va plictisi un nou „e” la Galaxy A50 și Galaxy A70 ca în cazul Galaxy A20e. Sperăm că vor fi noi modele din seria A 2019. Spunem acest lucru pentru că telefonul Galaxy A20e poartă modelul SM-A202F, în timp ce Galaxy A20 este SM-A205F. Este o situație similară cu SM-A907F. Samsung ar fi trebuit să lanseze un Galaxy A90 cu numărul de model SM-A905F, dar acesta nu a fost lansat încă. Rămâne de văzut dacă gigantul tech va sări peste acea versiune sau o va lansa la o dată ulterioară.

MediaTek este o companie din Taiwan fondată în 1997. MediaTech proiectează și produce procesoare și microprocesoare pentru smartphone-uri, tablete, televizoare, routere Wi-Fi, DVD, playere Blu-ray, obiecte conectate (IoT) și alte dispozitive electronice. În 2015-2016, MediaTek a ocupat locul trei în lume în acest domeniu, potrivit Gartner.

În sfârșit, încă un telefon cu numărul de model SM-A107F va fi lansat în roșu, verde, albastru și negru, cu 32 GB de spațiu de stocare. Opțiunile sale de culoare nu ar fi singurul aspect care diferă considerabil de alte telefoane noi din seria Galaxy A. Smartphone-ul SM-A107F a fost observat pe Geekbench cu un procesor MediaTek Helio P22 (împreună cu 2GB de memorie RAM și Android Pie).

Posibil SM-A107F ca viitor Galaxy A10e, destinat țărilor în curs de dezvoltare

Acest lucru sugerează că viitorul telefon ar putea fi destinat piețelor în curs  de dezvoltare. Samsung Galaxy A10 este la un preț destul de accesibil în țări precum India, iar un astfel de model poate scădea și mai mult prețul. Probabil va fi cel mai ieftin mod de a obține un dispozitiv Samsung Galaxy care rulează Android 9 Pie cu noua interfață One UI.

Un număr impresionant de modele Galaxy A au fost lansate anul acesta. Acestea sunt: Galaxy A10, A20 și Galaxy A20e, A30, Galaxy A40, A50, Galaxy A60, Galaxy A70 și Galaxy A80. Toate au fost bine primite și au realizat vânzări peste cele scontate de Samsung. Cu noile numere de model amintite mai sus este clar că Samsung își va extinde această serie. Dar oare se va opri aici?