Samsung Notebook 7 și Notebook 7 Force, divertisment și productivitate

819

Samsung Electronics a lansat laptop-urile Notebook 7 și Notebook 7 Force. Sunt două dispozitive noi, elegante, construite în design compact dar delicat, solide, cu viteză și putere mare. Noile notebook-uri Samsung Notebook 7 și Notebook 7 Force combină puterea, viteza și stilul într-un design rafinat care aduce divertisment sporit și productivitate personală.

Samsung Notebook 7 are un design un afișaj aproape fără margini și caracteristici îmbunătățite de confort și utilizare care îl fac ideal pentru utilizarea zilnică. Este construit pentru creatorii de conținut și pentru cei care doresc performanțe superioare de la PC-ul lor. Samsung Notebook 7 Force vine cu grafică de ultimă generație și spațiu de stocare extensibil și oferă o experiență imersivă de vizionare într-un cadru metalic frumos și solid.

Samsung Notebook 7 și Notebook 7 Force îmbină designul elegant cu o putere impresionantă și viteză de vârf. În acest fel oferă utilizatorilor o experiență de neegalat„. A declarat YoungGyoo Choi, vicepreședinte senior la PC Business Team, Mobile Communications Business Samsung Electronics. „Cu aceste dispozitive ne extindem portofoliul în direcții noi. Oferim posibilitatea utilizatorilor de a alege dispozitivul care se potrivește perfect stilului lor de viață„.

Samsung Notebook 7: Stil Premium și grad ridicat de utilizare

Disponibil în modelele de 13 și 15 inch, Samsung Notebook 7 are o carcasă subțire și un excelent ecran de sticlă Full HD. Laptopul Samsung este ușor și poate fi purtat cu ușurință oriunde aveți nevoie. Ecranul dispozitivului este superb, cu un raport ridicat de ecran și rame abia vizibile. Toate acestea oferă o experiență de vizionare premium dacă vizionați un film în timpul zilei sau lucrați târziu în noapte.

Cu Wi-Fi Gigabit, puteți transfera instantaneu fișiere mari, puteți descărca o prezentare mare sau puteți difuza emisiunile preferate fără probleme. În plus față de acest lucru, sunetul pe Notebook 7 este stereo cu Dolby Atmos. Un slot SSD suplimentar vă oferă posibilitatea de a mări spațiul de stocare.

Samsung Notebook 7 Force: putere și performanță maximă

Indiferent dacă editați videoclipuri, vizionați filme cu rezoluție înaltă sau jucați un joc video, Samsung Notebook 7 Force oferă o experiență PC inegalabilă. Acesta oferă cea mai recentă grafică GeForce NVDIA GTX 1650 ce permite viteze cu 70% mai rapide decât generația anterioară GTX. Datorită sistemului de stocare extensibil aflat pe Notebook 7 Force și a capacităților de citire rapidă a fișierelor, puteți gestiona fișierele și aplicațiile cu o eficiență maximă. Wi-Fi Gigabit vă permite să vă conectați, să descărcați și să încărcați la viteze mari. Și, cu o varietate de porturi – inclusiv USB-C, USB 3.0, HDMI 2.0 și un cititor de carduri SD – vă puteți conecta toate dispozitivele.

Atât Samsung Notebook 7 cât și Notebook 7 Force au un design nou și atractiv, conform News Samsung. În ciuda cadrului metalic solid, Notebook 7 Force are o grosime de doar 17,9 mm, făcându-l durabil și ușor. Vă puteți bucura de o experiență cu adevărat imersivă cu un ecran full HD, cu o strălucire uimitoare și un unghi larg de vizionare. Ambele dispozitive Samsung oferă, de asemenea, un sunet stereo uimitor cu Dolby Atmos.

Noile PC-uri includ caracteristici îmbunătățite care fac ca activitățile și conținutul să fie mai confortabile. O tastatură Lattice și un Touchpad ultra-lat de precizie vă permit să navigați fără efort și să efectuați multitasking cu mare precizie. Cu Samsung Notebook 7 și Notebook 7 Force puteți să vă conectați intuitiv și sigur la dispozitivul dvs. cu doar o atingere a unui deget.

Samsung Notebook 7 și Notebook 7 Force vor fi disponibile inițial în Coreea de Sud și Hong Kong. Va urma Statele Unite și Brazilia mai târziu în 2019, apoi va putea fi cumpărat și în China.

Specificații Samsung Notebook 7 – 13 inch, Notebook 7 – 15 inch și Notebook Force
  Notebook 7 – 13 inch Notebook 7 – 15 inch Notebook Force
Dimensiuni 308,9 x 207,5 x 13,7mm 359,5 x 238,3 x 15,9mm 359,5 x 238,2 x 17,9mm
Greutate 1,29 kg 1,79 kg 1,85 kg – 1,91 kg
Afișaj 13,3 inch Full HD 15,6 inch Full HD 15,6 inch Full HD
Procesor Intel Core generația 8 Intel Core generația 8 Intel Core generația 8
Grafică Intel UHD NVIDIA GeForce MX250 NVIDIA GeForce GTX 1650
Memorie 16 GB (LPDDR3) 16 GB (LPDDR3) 24 GB DDR4
Stocare 512 GB SSD (NVMe) 512GB SSD (NVMe) + 1 slot extensibil SSD 512 GB (NVMe) + 2 sloturi extensibile (1 HDD / 1 SSD)
Wireless 802.11ac wave2 2X2 802.11ac wave2 2X2 802.11ac 2 × 2 wave & Gigabit LAN
Audio Difuzoare stereo / Dolby Atmos Difuzoare stereo / Dolby Atmos Difuzoare stereo / Dolby Atmos
Securutate Amprentă digitală Amprentă digitală Amprentă digitală
Tastatură Iluminare din spate Iluminare din spate Iluminare din spate
Baterie 55Wh 55Wh 43Wh
Porturi USB-C (1) | USB 3.0 (2) | HDMI | microSD | HP/Mic USB-C (1) | USB 3.0 (2) | HDMI | microSD | HP/Mic USB-C (1) | USB 3.0 (2) | HDMI | RJ45 (LAN) microSD | Slot de securitate | HP / Mic