Samsung va lansa o nouă camera foto în această săptămână

394
Samsung va lansa o noua camera foto
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a adus îmbunătățiri majore hardware-ului camerelor sale foto în ultimii ani. Compania produce proprii senzori de imagine care sunt utilizați pe dispozitivele Galaxy. Senzorii de imagine sunt furnizați și altor producători. Samsung tachinează acum lansarea unui nou senzor de cameră. Din aspectul său, noul senzor a fost dezvoltat pentru a aduce o experiență de cameră „minunată” pentru toată lumea.

Samsung ne invită la un anunț al senzorului camerei pe 10 iunie și va lansa un nou senzor ISOCELL de 50MP. A anunțat deja senzorul GN2 de 50MP aflat deja pe unele telefoane, deci ce ar putea fi acest nou senzor de 50MP? Teaserul a fost lansat online prin intermediul contului oficial Samsung ISOCELL de pe Twitter. „ISOCELL pentru toată lumea – ISOCELL for Everyone”. Acest lucru sugerează că acest nou senzor ar putea fi destinat dispozitivelor entry-level sau mid-range.

Un salt mare pentru dispozitivele Samsung accesibile

Modelul ISOCELL GN2 anterior este destul de revoluționar – o dimensiune imensă a senzorului de 1 / 1,12 inch, cu pixeli fizici de 1,4 microni, cu modul implicit de 12,5 MP, care are ca rezultat pixeli de 2,8 microni. Va avea și focalizare automată Dual Pixel Pro cu focalizare stânga / dreapta și sus / jos, Staggered-HDR eficient și Smart ISO Pro pentru o gamă dinamică mult îmbunătățită, precum și abilități video de 120 fps 4K cu mișcare lentă. Va fi greu de învins!

Conform SamMobile, acesta poate fi un nou senzor ISOCELL de 50 megapixeli <0,7μm. Nu sunt disponibile alte detalii în acest moment. Acest senzor ar putea aduce pe modelele mid-range camere foto de 50MP. Pot fi incluse și alte îmbunătățiri care pot permite performanțe îmbunătățite în condiții de lumină slabă, de exemplu. Vom cunoaște detaliile complete doar după ce senzorul va fi dezvăluit oficial pe 10 iunie.

HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat). Este un set de tehnici utilizat pentru a reproduce o gamă mai mare de luminozitate în comparație cu tehnicile normale de fotografiere. HDR permite obținerea de imagini apropiate de cele văzute de ochiul uman.

Noua camera de 50MP va avea în continuare focalizarea automată Dual Pixel Pro, un HDR îmbunătățit și abilități ISO pentru a oferi rezultate cel puțin la fel de bune ca frații săi mai mari.

Samsung, prin îmbunătățirea calității dispozitivelor la prețuri accesibile, probabil că va oferi rivalilor de pe piață noi motive de îngrijorare. Telefoanele accesibile, cu performanțe excelente ale camerei, sunt visul utilizatorilor, la urma urmei.