Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

378
Se deschide urmatoarea era in inovatia smartphone
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce vrea Samsung în viitor și ce va aduce pe piață în perioada următoare în materie de smartphone-uri.

La evenimentul Galaxy Unpacked din august 2020, Samsung a pus la dispoziția oamenilor o tehnologie mobilă mai puternică, într-un moment în care aveau mare nevoie de ea. Cu aproximativ un an mai târziu, lumea noastră se pregătește încet, dar sigur, să se redeschidă, din mai multe perspective. Tânjim cu toții după libertatea și după posibilitățile pe care această nouă lume le poate oferi, mai ales datorită progreselor tehnologice care fac lumea noastră mai mare decât a fost vreodată.

Pe parcursul ultimului an, noile tehnologii au continuat să remodeleze felul în care trăim. Colaborarea noastră cu parteneri de încredere din industrie ne-a permis să dezvoltăm experiențe fără compromisuri cu grad mai mare de personalizare și versatilitate. Samsung este pregătit să dezvăluie o tehnologie mobilă vizionară și consecventă pentru o lume mai bună. În curând, vom dezvălui cea mai recentă și mai puternică serie Galaxy Z. Cu aceasta vom remodela categoria smartphone-urilor pentru a ne reinventa complet experiențele.

Viața se deschide cu Samsung Galaxy Z

Astăzi, lumea are nevoie de tehnologii flexibile care să le ofere oamenilor spațiul necesar de explorat. La Samsung, oamenii sunt în centrul a tot ceea ce facem. Vă ascultăm în permanență pentru a ne asigura că orice dispozitiv și experiență nouă pe care le creăm aduc cu adevărat inovații semnificative. Vrem să îmbogățim viața tuturor, nu doar a câtorva. De la camere epice și experiențe de vizionare vii și captivante, până la baterii de lungă durată și securitate puternică, noi ne concentrăm pe tot ceea ce contează cu adevărat pentru voi.

Pe măsură ce explorăm noi modalități de a vă face viața mai ușoară, ne aventurăm adesea pe un teritoriu neexplorat. Așa am ajuns să creăm o categorie nouă, odată cu lansarea lui Galaxy Fold. Și nu ne-am oprit aici. Am continuat să îmbunătățim categoria cu cea de-a doua generație de pliabile, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip, cu ecran mai generos și mai multe caracteristici pe care acum le cunoașteți și le îndrăgiți. Sunt încântat să spun că cea de-a treia generație de dispozitive pliabile va deschide noi posibilități uimitoare pentru multitasking și o durabilitate sporită pentru și mai mulți oameni din întreaga lume.

Samsung aduce mai mulți oameni în universul Fold

Acest lucru va fi deosebit de important pe măsură ce lumea avansează către noi frontiere de conectivitate care necesită ecosisteme deschise și experiențe mobile fiabile. Pentru Samsung, conceptele de „deschis” și „securizat” nu se exclud niciodată reciproc. Colaborăm cu lideri de încredere din industrie, precum Google și Microsoft. În acest fel suntem capabili să oferim o tehnologie mobilă sigură și optimizată pentru lumea în care trăim astăzi – o lume în evoluție rapidă și interconectată. Lucrăm în permanență cu parteneri cheie pentru a crea soluții de securitate de ultimă generație, care să vă păstreze dispozitivele și datele în siguranță la fiecare pas. Acest lucru ne permite să vă oferim și mai mult control asupra aplicațiilor, datelor și confidențialității voastre. În acest fel vă puteți crea propria experiență într-un mod complet sigur.

Parteneriatele ne permit să construim experiențe mobile care vă fac viața mai ușoară și mai bună. Acest principiu a stat la baza dezvoltării unei noi platforme portabile unificate, pe care am construit-o împreună cu Google. Pe lângă aplicațiile Galaxy preferate, precum Samsung Health și SmartThings, vor fi multe altele în noul magazin Google Play. În plus, interfața de utilizare One UI Watch este profund integrată cu celelalte dispozitive Galaxy. Astfel va oferi o conectivitate consistentă între Galaxy Watch și smartphone-ul Galaxy.

De asemenea, lucrăm cu Google pentru a ne îmbogăți ecosistemele pliabile cu aplicații și servicii populare. Pentru cea de-a treia generație Galaxy Z, am adunat mai multe aplicații partenere care profită la maximum de formatul pliabil. De la apeluri video optimizate hands-free cu Google Duo și vizionarea de videoclipuri în modul Flex pe YouTube până la multitasking în Microsoft Teams – ecosistemul nostru pliabil va oferi o multitudine de experiențe perfecte și optimizate.

Un nou capitol în inovația smartphone-urilor este aici

Viitorul Galaxy Z Fold îmbină tot ce pot oferi mai bun smartphone-urile și tabletele. Vă pune la dispoziție moduri complet noi de lucru, conectare și creare. În același timp viitorul Z Flip prezintă un stil și mai rafinat, înarmat cu materiale mai puternice și mai rezistente. Cred că aceste dispozitive vor răspunde nevoii de tehnologie mobilă versatilă necesară pentru a avansa pe drumul deschis spre viitor.

Suntem hotărâți să stabilim noi culmi și să deschidem o lume nouă de experiențe interesante pentru foarte mulți oameni. Sper că ne veți fi alături când vom anunța următoarea noastră familie Samsung Galaxy Z. Atunci vom împărtăși câteva surprize pliabile – inclusiv primul S Pen creat special pentru telefoanele pliabile. În loc să dezvăluim un nou Galaxy Note, vom extinde mai mult caracteristicile Note la mai multe dispozitive Samsung Galaxy. Urmăriți Galaxy Unpacked din 11 august pentru a vedea cum se deschide o nouă lume.