Samsung a înregistrat deja numele Galaxy A12 până la Galaxy A92

990
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Samsung a rezervat deja o nouă denumire a seriei sale Galaxy A în Uniunea Europeană. A înregistrat numele de marcă de la Samsung Galaxy A12 la Samsung Galaxy A92 și tot ce există între ele. Sunt pe listă Samsung Galaxy A12, A22, A32, A42, A52, A62, A72, A82 și Samsung Galaxy A92, conform Galaxy Club.

Că următoarea generație de telefoane din seria Samsung Galaxy A va purta în viață nume precum Galaxy A41, Galaxy A51, Galaxy A71 și Galaxy A91, știam deja. De acum știm cum va denumi gigantul tech generația de dispozitive mid-range care ar trebui să iasă după aceea.

Samsung a înregistrat la EUIPO noile denumiri ale seriei Galaxy A

În Uniunea Europeană, Samsung a solicitat înregistrarea numelor de marcă Samsung A12, A22, A32, A42, A52 , A62, A72, A82 și A92. În rezervarea acestor denumiri la EUIPO – European Union Intellectual Property Office se precizează: „Smartphone-uri, telefoane mobile, tablete”.

Presupunem că numele modelelor rezervate acum vor apărea pe piață în 2021. În 2020, vedem în sfârșit seria Galaxy Ax1 pentru prima dată. Dar cel puțin este clar că Samsung dorește să-și protejeze sistemul de denumire împotriva producătorilor care ar dori să folosească denumiri și numerotări similare.

Litera A din denumirea seriei Galaxy A vine de la Alpha. Această gamă a fost lansată în 2014 şi reprezintă terminale de la jumătatea gamei de produse Samsung. Toate telefoanele din această serie sunt construite din materiale premium și vin cu multe specificaţii excelente apropiate de seria Galaxy S.

Cu mult înainte ca numele mărcilor solicitate acum să devină relevante, vom vedea mai întâi pe piață dispozitive precum Samsung Galaxy A51, A71 și A91. Acest lucru se va întâmpla probabil în primăvara anului 2020, după lansarea seriei Samsung Galaxy S11. Multe detalii despre noua serie Galaxy A nu sunt încă cunoscute, dar mai devreme am aflat că deja unele dintre acestea sunt testate cu Android 10. Mai mult, Samsung are un nou procesor mid-range în conductă – Exynos 9630 – care ar putea ajunge într-unul sau mai multe dintre modelele seriei Galaxy A 2020.

Desigur, ne așteptăm la o gamă largă de dispozitive ce în mod sigur le vom vedea și în România. În cele din urmă, Samsung a lansat și lansează permanent modele din seria Galaxy A la noi în țară. De exemplu seria Galaxy A 2019 este extrem de complexă cu foarte multe modele excelente. Avem aici inclusiv extrem de popularele Galaxy A40 și Galaxy A50.