Samsung One-Hand Operation+ primește o nouă funcție în One UI 6

318
Samsung One Hand Operation+
Sursa foto: samlover.com

Samsung a lansat programul One UI 6 beta în urmă cu ceva timp, care încă rulează pe mai multe dispozitive Galaxy. Programul beta este cunoscut ca fază de testare a oricărui viitor software. Acest lucru este necesar pentru ca Samsung să primească feedback-ul utilizatorilor pentru a aduce îmbunătățiri noului software. În același timp, gigantul coreean lucrează și la îmbunătățirea compatibilității aplicațiilor sale stoc pentru noua interfață și sistem de operare. Este cazul și funcției Samsung One Hand Operation+.

În ultimele săptămâni, Samsung a actualizat mai multe aplicații care au primit suport pentru One UI 6. Asta înseamnă că sunt acum gata de utilizare pe dispozitivele care vor primi Android 14 și One UI 6. Samsung tocmai a lansat o actualizare și pentru One-Hand Operation+, care face parte din Good Lock. Această actualizare vine cu câteva opțiuni noi pentru personalizarea modului în care funcționează. Potrivit SamLover, există chiar și o funcție specială care este disponibilă numai dacă utilizați Android 14/One UI 6.0. În acest an Operarea cu o mână+ a primit mai multe funcții utile.

Aplicația Samsung One Hand Operation+ mai bună cu One UI 6

Samsung One-Hand Operation+ este un modul Good Lock care aduce mai multe opțiuni de personalizare care vă vor face mai ușor să rulați dispozitivul cu o singură mână. De exemplu, puteți seta diverse funcții pentru gesturi orizontale, diagonale, sus/jos și diagonale. Odată ce te obișnuiești să folosești gesturi scurte, poți seta mai multe funcții pentru gesturi lungi de glisare.

Actualizarea are numărul de versiune 6.6.19.0. Odată cu aceasta veți primi mai multe funcții noi, cum ar fi o pagină de aplicații recente în Quick Launcher și suport pentru vizualizări divizate/pop-up în Quick Launcher. În plus, caracteristica ascunde mânerul este eliminată și sunt introduse noi remedieri de erori care îmbunătățesc experiența.

One Hand Operation+ pe dispozitivele Galaxy vă permite să accesați cu ușurință anumite aplicații. Puteți activa lanterna, panoul rapid, printre altele, doar cu o glisare a degetului. Aplicația este destinată în special telefoanelor cu ecran mare, dar nu numai.

Cu cea mai recentă actualizare, când atribuiți un gest pentru a deschide Quick Launcher – lansatorul rapid, puteți alege să vedeți aplicațiile pe care le-ați folosit recent înaintea listei de aplicații preferate. De asemenea, aveți opțiunea de a apăsa lung pictograma unei aplicații pentru a o deschide în modul ecran divizat sau ca o fereastră pop-up. Cu toate acestea, caracteristica ferestrei pop-up este disponibilă numai în One UI 6.0. Nu știm din ce motiv. Modul ecran divizat funcționează pe versiunile anterioare One UI.

Ca dezavantaj, actualizarea elimină opțiunea „hide handle – ascunde mânerul” din lista de lucruri cărora le poți atribui acțiuni. Deci, nu mai puteți folosi gesturi de glisare pentru a dezactiva One Hand Operation+ – Operarea cu o mână+. Actualizarea include și unele remedieri generale de erori și îmbunătățiri pentru ca pluginul să funcționeze mai bine. Noua actualizare a aplicației este disponibilă pentru descărcare prin Galaxy Store.