Interfața Samsung One UI 2.5 aduce și 116 noi emoji

1230
Sursa Foto: via androidpolice.com

Unii oameni sunt entuziasmați de versiunile de hardware și software ce apar pe cele mai noi modele de telefoane Samsung. Dar pentru alții este foarte important și noile emoji aduse pe lume de Unicode, prelucrate și încorporate de Samsung. Actualizarea One UI 2.5 de la Samsung încorporează cele mai noi modele de la Unicode, 13 modele. Aduce și 116 emoji noi de la Samsung, inclusiv ceai boba, degete ciupite și un castor foarte drăguț.

Recenta actualizare Samsung One UI 2.5 a inclus și 116 noi emoji, pentru amatorii de emoticoane. Favoritele fanilor, cum ar fi chipul zâmbitor plângând, inima corectă din punct de vedere anatomic și o piñata non-umană, vor fi acum disponibile pe dispozitivele Samsung după ce vor primi noua actualizare.

Noi emoji Samsung cu One UI 2.5

Pe lângă aceste adăugiri aduse de Samsung One UI 2.5, multe dintre emoji-urile Samsung existente au fost reproiectate. Astfel par mai neutre din punct de vedere al genului, atunci când emoji-ul nu este menit în mod explicit să fie văzut ca femeie sau bărbat. Anterior, dacă persoana care arunca mingea era trimisă fără un gen specificat pe un dispozitiv Samsung, aceasta ar apărea ca un om care arunca mingea.

Persoana care primește o tunsoare emoji ar fi implicit o femeie care se tunde din anumite motive. 🤔 Interesant, Samsung urmează acum aceeași formulă de culoare ca Google și Twitter. Este disponibilă culoarea violet pentru emoji de femeie, portocaliu pentru emoji de persoană și albastru pentru emoji de bărbat.

Emoji – „Fața cu lacrimi de bucurie – Face With Tears” (😂) este cel mai popular emoji din întreaga lume. Emoji-ul „Inima – The Heart” și „Ochii în formă de inimă – Heart eyes” sunt pe locul al doilea și respectiv al treilea.

Modificări mai mici au fost făcute și în setul de emoji de la Samsung. De exemplu, fața cu monoclu obține sprâncene mai groase și o gură ușor deschisă. Și alte emoticoane Samsung au fost mai mult sau mai puțin modificate sau ajustate, conform AndroidPolice.

Interfața Samsung One UI 2.5 a fost lansată pe seria Galaxy Note 20. Apoi și seriile Galaxy S20, Galaxy S10 sau Galaxy Note 10 au început să primească noul One UI Samsung. Vor urma și alte modele de telefoane mai vechi. Dacă emoji-urile nu vă încântă cu noua interfață Samsung, nu vă faceți griji. Samsung One Ui 2.5 aduce o mulțime de alte funcții noi și distractive.