Actualizarea la Samsung One UI 3.0 lansată la seria Galaxy Note 10

659
Actualizarea Samsung One UI 3 lansata pe seria Galaxy Note 10
Sursa Foto: Amelia Holowaty Krales / The Verge

Seria Samsung Galaxy Note 10 a fost lansată în august 2019 cu sistemul de operare Android 9 Pie. La fel ca majoritatea flagship-urilor Samsung Android, se așteaptă ca această serie să primească cel puțin două actualizări majore în timpul vieții lor. Sunt două smartphone-uri excelente și utilizatorii au așteptat cu nerăbdare noua interfață Samsung One UI 3.0. Acum problema s-a rezolvat, actualizarea stabilă la One UI 3.0 a fost lansată pentru seria Galaxy Note 10.

Samsung One UI 3.0 pentru Galaxy Note 10 a fost lansată și se desfășoară deja în Germania, Spania și Elveția, conform The Verge. Se așteaptă să debuteze în orice moment și pe modelul Galaxy Note 10+. Pentru utilizatorii de Note 10+ actualizarea a fost deja lansată în Germania. Actualizarea bazată pe Android 11 aduce modificări ale caracteristicilor specifice acestui sistem de operare, dar și unele modificări vizuale și de interfață pe smartphone-urile Samsung.

Actualizarea la Samsung One UI 3.0 pentru Note 10 lansată

Potrivit gigantului tech, actualizarea vine cu patch-ul de securitate Android din decembrie 2020. Samsung a început pentru prima dată testarea beta pentru interfața Samsung One UI 3.0 în toamna trecută, după lansarea Android 11. Între timp au fost diferite etape ale acestui program beta pentru această serie în funcție de regiune. Modelele de Galaxy Note 10 și Note 10+ care au participat la programul beta vor fi primele care vor primi versiunea stabilă.

Samsung One UI 3.0 pentru seria Galaxy Note 10 vine cu un nou design UI. Dezvoltatorii au îmbunătățit, ecranul de blocare dinamică, tastatura cu funcții și aplicațiile stoc au fost, de asemenea, actualizate. Compania a mai spus că a modernizat widget-urile ecranului de blocare și a îmbunătățit securitatea și performanța. Samsung susține că noul design UI este menit să ofere o interfață mai atrăgătoare și ușor de utilizat.

Widget-ul este o extensie a unei aplicatii, o parte a aplicatiei deja instalate in telefon. Widget-urile oferă acces rapid la informații fără să deschideți aplicația care gestionează această informație. Au diferite forme și dimensiuni, sunt personalizabile și se regăsesc pe orice ecran pentru acces rapid.

Actualizarea One UI 3.0 bazată pe Android 11 vine cu versiunea de firmware N97xFXXU6ETLL pentru Samsung Galaxy Note 10+ și Samsung Galaxy Note 10. Dacă vă aflați într-o regiune eligibilă și încă nu ați primit notificarea de actualizare, atunci puteți verifica manual actualizarea. Mergeți la Setări ˃˃ Actualizare software. Dacă ați primit actualizarea apăsați Descărcați acum, după ce ați terminat, faceți clic pe Instalare.

Conform The Verge, procesul de instalare poate dura ceva timp, iar telefonul dvs. va reporni automat. !Asigurați-vă că aveți mai mult de 30% din baterie înainte de începe actualizarea!