Samsung One UI 4.0 beta trei a fost lansat în Coreea de Sud

356
Samsung ansata in Ca de Sud
Sursa Foto: androidpolice.com

Samsung este încă în faza de testare pentru următoarea versiune de Android 12 pe propriile telefoane. Samsung One UI 4.0 beta 3 este disponibil acum pentru testerii din Coreea de Sud. Noua variantă de test aduce o serie de remedieri de erori semnalate la primele două programe beta și o reproiectare a aplicației Meteo.

Samsung One UI 4.0 beta 3 a fost lansat în prezent în Coreea de Sud, conform AndroidPolice și ar trebui să ajungă în alte țări în curând. Vă reamintim că noua interfață Samsung bazată pe Android 12 este în program beta pentru seria Galaxy S21 în șapte țări. Acestea includ China, Germania, India, Polonia, Coreea de Sud, Marea Britanie și SUA.

Ne place ceea ce am văzut și ce face compania în interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12. Așteptăm să vedem dacă Samsung intenționează să revizuiască și celelalte aplicații ale sale. Dacă da, să sperăm că arată la fel de bine ca aplicația Samsung Meteo.

A fost lansat Samsung One UI 4.0 beta 3

Conform unor utilizatori din programul Samsung One UI 4.0 beta, cu noua lansarea a fost remediată o eroare de închidere forțată a interfeței sistemului care apărea pe Galaxy S21 Ultra din beta doi. Noul program beta trei se bazează pe lansarea finală a Google Android 12. Deci orice erori pe care Google le-a rezolvat între ultima sa versiune beta și versiunea stabilă ar trebui să fie rezolvate și în One UI 4.0.

Aplicația Google Weather a fost lansată pe 7 octombrie 2014 și este disponibilă pe Android și iOS. Sistem de operare, Google Weather are nevoie cel puțin Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) sau iOS 8. Aplicația este disponibilă în 42 de limbi.

Un lucru nemenționat în jurnalul de schimbări este aplicația Meteo. Samsung Weather a primit o reproiectare majoră în această actualizare. Este mult mai ușor de urmărit decât versiunea veche, iar unele elemente precum cortul animat, amintesc de Google Weather. Widget-urile par a fi neschimbate de la beta 2, care a inclus o ușoară reproiectare a unora dintre ele. Dar noua versiune beta abia a fost lansat și ar mai putea apărea noutăți.

 Puteți vedea jurnalul de schimbări de mai jos cu revizuirile majore efectuate:

  • S-a rezolvat o problemă în care unele meniuri erau traduse parțial după prima actualizare
  • Versiunea finală reflectă cerințele Google AOSP (Android Open Source Project)
  • Efectul de suprascroll s-a modificat de la strălucire existentă la formă de întindere (modificat în Android 12)
  • S-a îmbunătățit recunoașterea greșită a comenzilor vocale în aplicația cameră
  • Efect de iluminare aplicat pentru animale de companie
  • A fost stabilizată funcția temei de culoare
  • Remediată problema comenzii rapide de la tastatură
  • Remediat rezilierea apelului / textului pe alte dispozitive
  • Remediat apelul Bixby care nu funcționa pe ecranul de blocare
  • Remediat închiderea forțată a interfeței de utilizare a sistemului