Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

463
Actualizarea stabila Smasung One UI 4.0 lansata pentru Galaxy Z Flip 3
Sursa Foto: androidheadlines.com

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a lansat acum versiunea stabilă a celei mai recente versiuni de utilizator pentru modelul pliabil. Cu toate acestea, se pare că actualizarea a fost lansată în acest moment doar în Serbia.

Conform AndroidHeadlines, actualizarea interfeței Samsung One UI 4.0 bazată pe sistemul de operare Android 12 pentru Galaxy Z Flip 3 are versiunea de firmware F711BXXU2BUKM. După lansarea din Serbia presupunem că alte piețe vor urma exemplul în următoarele zile și săptămâni. Nu este clar dacă actualizarea ajunge și la utilizatorii One UI 4 beta din regiunile care au fost în acest program.

În ceea ce privește modificările, interfața Samsung One UI 4 introduce un tablou de bord complet nou de confidențialitate plus opțiuni de widget-uri mai bune. Urmează și unele modificări specifice Samsung, așa că sunt multe de așteptat cu noua actualizare. Alte telefoane precum Galaxy Z Fold 2, Z Fold 3 și seria Galaxy Note 20 ar putea primi actualizarea One UI 4.0 luna aceasta.

Versiunea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pe Galaxy Z Flip 3

Prima versiune beta One UI 4 pentru Galaxy Z Flip 3 a venit la începutul lunii noiembrie. Apoi, cum totul a mers foarte bine, a doua și a treia versiune beta au fost trimise în scurt timp. Samsung este compania cu cele mai rapide lansări de software și actualizări de securitate, iar tradiția continuă cu modelele pliabile din 2021.

Noiembrie este a unsprezecea lună din calendar chiar dacă numele său vinde din latinescul novem – nouă. Noiembrie a fost a noua lună a calendarului lui Romulus, când ianuarie și februarie au fost adăugate calendarului roman.

Ultima versiune beta One UI 4 pentru Flip 3 și Fold 3 a introdus o mână de remedieri pentru afișaj. În mod crucial, compania a remediat o problemă de luminozitate a ecranului care ar reduce automat luminozitatea la cel mai scăzut nivel după o repornire. În plus, Samsung a remediat problemele de bâlbâială întâlnite în timpul lucrului pe Galaxy Z Flip 3 și Fold 3.

Pe lângă cele două pliabile din 2021 și alte telefoane vor primi interfața stabilă Samsung One UI 4.0 luna aceasta. Este vorba despre seria Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Z Flip. Între timp, Galaxy Fold 5G, Galaxy Note 10/10+, Galaxy S20 FE și seria Galaxy S10 ar putea primi noua actualizare în ianuarie 2022.

Planurile de actualizare One UI 4 ale companiei se extind dincolo de iunie 2022. Prin urmare, Samsung are planuri mari pentru gama sa vastă de smartphone-uri și tablete. Utilizatorii pot instala noua actualizare navigând la SetăriActualizare software și apăsând butonul de descărcare dacă este disponibilă o actualizare.