Samsung a dezvăluit data lansării programului One UI 6.0 beta

431
Samsung One UI 6 beta
Sursă foto: CeoTech

Interfața Samsung One UI 6.0 în program beta ar putea ajunge în sfârșit săptămâna viitoare. Un director de asistență pentru clienți de la Samsung Germania a spus unui utilizator Galaxy că Samsung va lansa programul One UI 6.0 beta miercuri, 2 august. După cum era de așteptat, seria Galaxy S23 va primi mai întâi noua versiune, urmând să urmeze alte dispozitive să urmeze mai târziu.

Samsung One UI 6.0 este cea mai recentă versiune a software-ului Android personalizat de la Samsung. Este bazată pe sistemul de operare Android 14 și va ajunge împreună cu acesta pe dispozitivele Galaxy. Compania Samsung a testat intern această actualizare mare de câteva săptămâni, potrivit AndroidHeadlines. Au fost mai multe firmware-uri de testare pentru seria Galaxy S23, seria Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 și alte dispozitive în această perioadă.

One UI 6.0 beta va fi lansată pentru seria S23 săptămâna viitoare

Deși Samsung încă nu a anunțat oficial foaia de parcurs One UI 6.0, zvonurile sugerau că va lansa programe publice beta în a treia săptămână din iulie. Cu toate acestea, nu a făcut-o. Dar a dat semne că se apropie o lansare beta a noii versiuni One UI cu câteva zile în urmă. Atunci a adăugat secțiuni oficiale One UI 6.0 pe forumurile comunitare din unele țări.

Câteva zile mai târziu, am aflat oficial că programul One UI beta va fi lansat săptămâna viitoare. Dacă informațiile sunt corecte, seria Galaxy S23 va primi One UI 6.0 beta pe 2 august în Germania. Interesant este că directorul Samsung susține că Galaxy A34 5G și Galaxy A54 5G sunt următoarele pentru versiunea beta. Cei doi noi mid-rangeri ar trebui să primească actualizarea beta pe 9 august.

Android 14 (nume de cod intern Upside Down Cake), a fost anunțat pe 8 februarie 2023. Prima versiune beta a Android 14 a fost lansată pentru testerii beta pe 12 aprilie 2023. Versiunea finală a Android 14 va fi lansată în toamnă.

Samsung face de obicei actualizări majore, inclusiv versiuni beta, pentru dispozitivele emblematice, înaintea telefoanelor de gamă medie și buget. Dar, Samsung se poate și răzgândi și să trimită actualizarea One UI 6.0 beta la Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 înaintea celor doi mid-rangeri menționați mai sus.

În ceea ce privește actualizarea stabilă, ne așteptăm ca Samsung să înceapă lansarea în octombrie, dacă nu mai devreme. Încă o dată, dispozitivele emblematice ar trebui să beneficieze de un tratament preferențial, seria Galaxy S23 va fi prima. Noile lansate Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 au fost livrate cu Android 13 din cutie, la fel ca seria Galaxy Tab S9. Acestea ar trebui să primească actualizarea Android 14 înainte de sfârșitul anului.