Samsung parteneriat cu mai multe branduri de fitness pentru Smart TV

701
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung va lansa mai multe aplicații wellness pe platforma sa inteligentă de televiziune Samsung Smart TV. Cu aplicații de la barre3, Calm, Echelon, Fitplan, Jillian Michaels Fitness și obé Fitness, Samsung va oferi un conținut mult mai bogat și exclusiv de fitness pe Samsung Smart TV.

Compania coreeană a anunțat că începând din 21 aprilie televizoarele Samsung Smart din mai multe regiuni din întreaga lume vor avea acces la șase noi aplicații de sănătate și wellness. Acest lucru este posibil în urma încheierii unui parteneriat cu mai multe mărci de fitness de top. Sunt acolo barre3, Fitplan, Calm, Echelon, Jillian Michaels Fitness și obé Fitness. Mai târziu în acest an, aceste aplicații vor face parte și în Samsung Health. Acum utilizatorii de Samsung Smart TV care au nevoie de soluții de fitness au acces la peste 5.000 de ore de conținut gratuit de wellness acasă.

Toate aceste aplicații vor fi integrate în Samsung Health

Este important pentru consumatorii noștri să aibă acces la oferte gratuite de exerciții pentru sănătatea lor.” A spus Salek Brodsky, vicepreședinte al Parteneriatelor strategice și dezvoltarea afacerilor pentru Samsung Electronics, conform NewsSamsung. „Parteneriatul nostru cu aceste mărci premium redefinește limitele oferite de serviciile de streaming gratuit. Așteptăm cu nerăbdare să îmbunătățim aceste oferte, aducând o experiență completă Samsung Health la televizoarele noastre în cursul acestui an.”

Peste 250 de videoclipuri instructive sunt disponibile acum – de la cursuri de fitness și meditații ghidate, la sesiuni de pregătire personală conduse de celebrități – pentru ca utilizatorii de Samsung Smart TV să le poată accesa de acasă.

Aceste aplicații premium pentru sănătate și wellness vor fi complet integrate în Samsung Health. Aplicația de sănătate Samsung se va lansa în curând pe televizoarele Samsung Smart 2020. Samsung Health va oferi utilizatorilor de televizoare inteligente Samsung mai multe alternative la opțiunile de exerciții tradiționale și care se pot adapta la programul unic al fiecăruia.

Samsung Health este o aplicație lansată în iulie 2012 cu Galaxy S3. Servește pentru a urmări diferitele aspecte ale vieții cotidiene care contribuie la bunăstare, cum ar fi activitatea fizică, dieta și somnul. Din octombrie 2017 este disponibilă și pentru dispozitive iPhone cu minim iOS 9.0.

Barre3. Aplicația barre3 oferă antrenamente gratuite la bară pentru un corp bine dezvoltat, predate de instructori de nivel mondial. Antrenamentele barre3 combină exercițiile pentru corp și inimă cu videoclipuri pentru recuperare pentru a vă ajuta să aveți un corp echilibrat și puternic. Aplicația barre3 este acum disponibilă pe toate modelele Samsung Smart TV din 2018 și 2019 din Statele Unite și Canada.

Fitplan, Echelon și Jillian Michaels Fitness pe Samsung Smart TV

Fitplan. Aplicația Fitplan ajuta milioane de oameni de acasă să trăiască o viață mai sănătoasă și mai bună prin fitness. Fitplan reunește cei mai buni antrenori de fitness din lume pe o singura platforma și oferă membrilor metodele de antrenament ale acestora. Fitplan oferă sfaturi video și audio de înaltă calitate, urmărirea progreselor și caracteristicile comunității de aplicații aducând membrilor o experiență de pregătire personală de elită. Fitplan este disponibilă acum pe toate modelele Samsung Smart TV din 2019 în Statele Unite, Canada, Regatul Unit și Australia.

Echelon. Aplicația Echelon FitPass oferă cea mai impecabilă și diversă experiență de fitness conectat. Dezvoltat de antrenori de talie mondială, are un program complet de cursuri de studio zilnic în direct și o bibliotecă de mii de antrenamente la cerere, Echelon FitPass oferă cursuri de ciclism și canotaj boutique, antrenamente de forță, box, yoga, pilates, stretching și multe altele. Echelon FitPass poate ajuta persoanele de orice nivel de fitness să ajungă în cea mai bună formă a vieții lor. Și totul din comoditatea televizorului Samsung Smart de acasă. Echelon este disponibil pe toate modelele Samsung Smart TV din 2018 și 2019 în Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Australia.

Jillian Michaels Fitness. Aplicația de fitness Jillian Michaels oferă o varietate infinită de antrenamente interactive zilnice și programe de exerciții personalizate pentru persoanele de toate nivelurile de fitness. Acum este disponibil un plan exclusiv de antrenament de 28 de zile pentru consumatorii Samsung Smart TV. Aplicația Jillian Michaels Fitness este acum disponibilă pe toate modelele Samsung Smart TV din 2018 și 2019 în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă.

Calm, o aplicație pentru fitness mental pe televizoarele inteligente Samsung

Obe Fitness. Obé este o platformă premium de fitness, care oferă antrenamente imersive, live și o bibliotecă de peste 4.000 de antrenamente. Acestea sunt predate de cei mai căutați instructori de fitness. Antrenamentele pentru un corp perfect includ cursuri tematice Strength, Sculpt, Circuit, Dance, HIIT, Dance-HIIT, Pilates sau. Pot fi antrenamente pentru persoanele aflate în perioada prenatală, de vacanță personalizate anumitor scopuri. Obe este disponibil pe toate modelele Samsung Smart TV din 2018 și 2019 din Statele Unite și Canada.

Calm.  Calm este un brand global de sănătate și wellness, cu aplicații pentru fitness mental. Are o bibliotecă robustă de conștientizare, meditație și conținut de somn, în misiunea de a face lumea mai fericită și mai sănătoasă. Consumatorii Samsung Smart TV pot accesa tot conținutul, 100% gratuit.

Calm este disponibil acum pe toate modelele Samsung Smart TV din 2019 în Statele Unite, Canada, UK, Coreea și Australia. Este disponibil și Franța, Germania, Spania, Portugalia, Italia, Brazilia, Portugalia, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Arabia Saudită, Egipt și Maroc.

Samsung este mândră să lucreze cu branduri de renume pentru a ajuta consumatorii să rămână activi și sănătoși acasă. Toate aceste aplicații vor fi disponibile din această vară pentru toate modelele Samsung Smart TV din 2020 ca parte a Samsung Health.