Samsung parteneriat cu Etsy pentru opere de artă la The Frame

393
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat un parteneriat cu Etsy, aducând 25 de noi opere de artă inspirate din natură în The Frame. Etsy este o companie americană fondată în 2005 și are sediul central în Brooklyn, New York. Toate noile opere de artă sunt disponibile exclusiv în magazinul de artă Samsung.

Noua colecție este deja disponibilă la nivel mondial începând cu 28 octombrie. Colecția de artă imaginativă și prietenoasă cu familia prezintă cinci artiști populari Etsy: Jorey Hurley, Elly Mackay, Melanie Mikecz, David Scheirer și Mirlande Jean-Gilles. Acești artiști lucrează într-o varietate de medii, de la colaj la acuarelă. Cele 25 de lucrări selectate de la artiști prezintă un amestec de ilustrații vii, colaje colorate, imagini și grafică care prind viață pe ecranul QLED al The Frame.

Peste 1.400 de opere de artă pe The Frame

The Frame poate fi folosit ca televizor când este pornit și galerie de artă când este oprit. În funcție de operele de artă afișate, The Frame – Cadrul, poate reflecta foarte bine stilul personal al utilizatorului. În acest moment sunt disponibile în Samsung Art Store peste 1.400 de opere de artă. Noul parteneriat cu Etsy vine într-un moment în care proprietarii își re-imaginează interiorul caselor și modul în care spațiile pot fi folosite.

Etsy este un site web de comerț electronic din SUA, axat pe articole lucrate manual sau de epocă. Are o gamă largă de categorii, inclusiv bijuterii, genți, îmbrăcăminte, jucării sau artă. Toate articolele de epocă trebuie să aibă cel puțin 20 de ani.

De la lansarea The Frame în 2017, Samsung a organizat un catalog divers de artă din întreaga lume. Cu toate acestea, această nouă colecție dezvoltată în parteneriat cu Etsy este ceva nou pentru noi și extrem de specială”. A declarat Salek Brodsky, vicepreședinte al parteneriatelor strategice și dezvoltării afacerilor pentru Samsung Electronics, conform NewsSamsung. „Catalogul extins al Art Store de pe Frame oferă utilizatorilor posibilitatea de a descoperi piese care să îi inspire”.

Acești artiști și creatori talentați prezintă cu adevărat spiritul creativ al comunității noastre. Suntem încântați să le împărtășim talentele cu lumea în acest fel”. A declarat Kelly Clausen, director senior, comunicări și parteneriate strategice la Etsy. „Parteneriatul nostru cu Samsung va oferi o cale complet nouă acestor artiști pentru a-și aduce inspirația creativă direct în casele oamenilor din întreaga lume”.

Catalogul Frame’s Art Store prezintă artă din muzee și galerii din întreaga lume, cu o calitate luminoasă a imaginii 4K. Parteneriatele unice Samsung au transformat experiența utilizatorului cu The Frame dintr-un televizor tradițional într-un hub de descoperire pentru cele mai iconice piese și colecții de artă.