Samsung scoate în evidență parteneriatul cu Google pentru un viitor pliabil

331

Samsung a lansat un nou anunț în care evidențiază parteneriatul său cu gigantul american Google. Acest anunț poate părea oarecum misterios, dar nu este chiar așa. În urma acestui parteneriat vedem în noile smartphone-uri pliabile Samsung și aplicațiile Google. Aici sunt incluse diverse aplicații Google, inclusiv YouTube, Google Maps, Google Calendar și multe altele. Sunt prezentate și unele dintre caracteristicile telefoanelor pliabile Samsung Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3.

Samsung nu pare să evidențieze un anumit produs viitor aici. Gigantul high-tech sud-coreean doar scoate în evidență ceea ce dispozitivele sale au de oferit, precum și aplicațiile Google. Pe de altă parte, servește ca o piatră de temelie spre noul software pentru ecrane mari Google Android 12L.

Samsung evidențiază parteneriatul său cu Google

Despre noul sistem de operare Android 12L am scris destul de recent. Aceasta este actualizarea viitoare pentru Android, care va ușura lucrurile pentru smartphone-urile pliabile. Google ia acum mai în serios dispozitivele pliabile și există mai multe motive pentru a face acest lucru. Am văzut câteva dispozitive pliabile introduse până acum, în timp ce Google intenționează să le anunțe și pe ale sale. Google Pixel Fold poate fi lansat chiar anul acesta. Prin urmare, are nevoie de o platformă care să ofere o experiență foarte bună pe telefoanele pliabile. Conform AndroidHeadlines, pentru acest lucru vine Android 12L.

Android 12 este foarte aproape, iar dispozitivele pliabile vor beneficia foarte mult de pe urma acestuia. Acest anunț Samsung cu siguranță nu este direct despre sistemul de operare Android 12L, dar ne face să ne gândim la asta. În orice caz, acest anunț Samsung despre colaborarea cu Google are o durată de un minut și puteți să îl vedeți mai sus.

Veniturile Google sunt formate în mare parte din veniturile din publicitate. Acestea s-au ridicat la 146,9 miliarde USD în 2020. Compania-mamă Alphabet a încheiat anul 2020 cu venituri de 182,5 miliarde USD și peste 40 de miliarde de dolari profit.

Noile pliabile Samsung, Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3, care au fost lansate în august, sunt extrem de populare. Samsung a rămas surprins de cerere, se pare, care este un semn grozav pentru companie și dispozitivele pliabile. Efectiv Samsung nu poate produce suficiente telefoane pliabile pentru a satisface cererea foarte mare. Sunt întârzieri mari în onorarea comenzilor peste tot în lume.