Samsung Pass este disponibil și pentru Windows 11/10

326
Samsung Pass este disponibil si pentru Windows 11 si10
Sursa foto: via gizmochina.com

Samsung Pass este un manager de parole gratuit care permite utilizatorilor să-și salveze datele de conectare pentru aplicații și site-uri web. Stochează datele dvs. de conectare și alte date sensibile și utilizează autentificarea biometrică pentru a vă permite să vă accesați contul. Acest instrument de securitate online este disponibil numai pentru dispozitivele Samsung Galaxy.

Samsung Pass face parte din software-ul ecosistemului Samsung. Aplicația stochează datele dumneavoastră într-o zonă de încredere, care este criptată și protejată de Samsung Knox, care asigură că este sigură de utilizat. Samsung Password Manager întărește și mai mult securitatea și rezolvă problema amintirii unui număr de „n” acreditări de conectare. Vedeți pe I❤️Samsung cum să folosești și cum funcționează Samsung Pass!

Samsung Pass este disponibil și pentru Windows 11/10

Una dintre cele mai fascinante caracteristici ale Samsung Password Manager este că acceptă sincronizarea informațiilor de conectare pe computerul Windows, smartphone-ul și tableta Galaxy. Dacă aveți un telefon Samsung și doriți să vă conectați la conturile dvs., dar nu doriți să fiți nevoit să vă introduceți parola de fiecare dată, această aplicație este ideală.

Pentru cei care folosesc Samsung Pass, avem câteva vești bune. Samsung Pass este acum disponibil pentru descărcare și utilizare pe computerul Windows din Windows Store, potrivit GizmoChina. Vă rugăm să rețineți că aplicația acceptă doar Windows 11 și Windows 10 în acest moment. Versiunile mai vechi de Windows nu vor fi compatibile cu aplicația. Aplicația acceptă autentificarea irisului și folosește autentificarea biometrică. Ținând telefonul în fața dvs. și folosind această aplicație, vă puteți conecta la orice site web și vă puteți accesa contul.

În ianuarie 2023 Windows 10 avea o cotă globală de piață de 68,75%, potrivit Statcounter. Este urmat de Windows 11 cu o cotă de 18,13% și Windows 7 cu 9,62%. Windows 8.1 avea o cotă de 2,31% iar Windows 8 o cotă 0,62%.

Aplicația vă poate debloca telefonul și activa aplicații folosind amprenta, pe lângă scanarea irisului. Pur și simplu introduceți setările, permiteți recunoașterea ambelor opțiuni și permiteți instrumentului să funcționeze conform intenției pentru a activa această opțiune. De fapt, este o utilizare obligatorie pentru utilizatorii Samsung.

Compania și-a îmbunătățit și mai mult compatibilitatea, permițând suportul pentru programe pentru Windows. Cât mai curând posibil, persoanele interesate ar trebui să descarce și să testeze programul. Așadar, Samsung a făcut mai ușor stocarea parolelor și a informațiilor de conectare nu numai a diferitelor site-uri, ci și a diferitelor gadgeturi.