Samsung Pass și Samsung Pay vor fuziona complet

372
Samsung Pass si Samsung Pay vor fuziona complet
Sursa Foto: via SamMobile

Într-un anunț surpriză, Samsung a declarat zilele trecute că va îmbina Samsung Pass și funcțiile sale în aplicația Samsung Pay. Fuziunea Samsung Pass și Samsung Pay a început în Coreea de Sud și se va extinde pe alte piețe în lunile următoare. Noua aplicație va găzdui toate cardurile dvs. de credit; cardurile de debit; parolele; chei digitale; cupoanele; cardurile de membru și chiar activele digitale.

Această fuziune Samsung Pass și Samsung Pay se va face printr-o actualizare și va fi disponibilă pe toate smartphone-urile compatibile Samsung Pay care rulează Android 9 și versiuni ulterioare. În timp ce Samsung Pay a stocat deja cardurile de credit, cardurile de debit și cardurile de membru ale utilizatorilor, noua actualizare le va permite acestora să adauge chei digitale pentru mașini și încuietori inteligente și pot fi partajate cu prietenii, membrii familiei sau oricine altcineva. Noul serviciu de va numi Samsung Pay, conform SamMobile.

Samsung Pay va avea posibilitatea de a stoca chei digitale, carduri și bitcoins

Utilizatorii Samsung Pay pot încuia și debloca ușile mașinii lor compatibile și chiar pot porni motorul prin cheile digitale. O cheie digitală pentru o încuietoare inteligentă compatibilă cu SmartThings poate fi folosită pentru a încuia sau debloca ușile casei. Noua aplicație rezultată din fuziunea Samsung Pass și Samsung Pay va permite utilizatorilor să-și vadă, de asemenea, activele digitale, cum ar fi bitcoins. Samsung va sprijini inițial schimburi de bitcoin precum Bithumb, Coinone și Korbit.

De asemenea, utilizatorii ar putea să-și păstreze biletele de călătorie în Samsung Pay. Biletele de călătorie de la mai multe companii coreene, Jeju Air, Jin Air și Korean Air vor fi compatibile cu Samsung Pay. În viitor Samsung va adăuga asistență pentru mai multe companii aeriene. Biletele de film de la Megabox, Lotte Cinema și Ticket Link pot fi, de asemenea, adăugate inițial în aplicație. Utilizatorii pot monitoriza securitatea tuturor activelor lor digitale prin Samsung Knox.

Korean Air este cea mai mare companie aeriană din Coreea. A fost înființată la 1 martie 1962 și are sediul la Seul. Este în primele 20 de companii aeriene din lume la numărul de pasageri transportați și una din cele mai bune companii de transport marfă.

Prin actualizarea Samsung Pay, dorim să oferim o experiență mai convenabilă nu numai pentru plată, ci și pentru casă, mașină, transport public și viața culturală. Intenționăm să extindem ecosistemul Samsung Pay lucrând cu dezvoltatorii”. A declarat Jini Han, Vicepreședintele Digital Life Team, Divizia MX, Samsung Electronics.