Samsung Pay disponibil în Franța pe Galaxy Watch, Gear S3 și Gear Sport

887

Samsung Pay este disponibil în Franța începând cu 26 aprilie 2018. Acum sistemul mobil de plată Samsung ajunge pe ceasurile inteligente Galaxy Watch, Samsung Gear S3 și Samsung Gear Sport. Galaxy Watch Active va fi de asemenea compatibil în câteva luni. Aceste smartwatch-uri facilitează plata fără contact: nu mai trebuie să mai scoateți smartphone-ul sau cardul.

De la anunțarea disponibilității serviciului mobil de plată Samsung Pay, nu au fost date prea multe despre utilizarea acestuia pe smartwatch-uri. Ei bine, acum începând cu 28 mai 2019, Samsung a spus că funcționalitatea lui Samsung Pay este disponibilă pe mai multe modele de smartwatch-uri. Sistemul mobil Samsung este disponibil pe Watch Galaxy, Galaxy S3 și Gear Sport Gear. Pentru cei care au un Galaxy Watch Active, sistemul mobil de plată va fi disponibil din vara anului 2019, conform PhonAndroid. Cu Samsung Pay și unul dintre aceste ceasuri Samsung puteți plăti fără contact, cu o mișcare simplă a încheieturii, fără smartphone sau portofel.

Securitatea tranzacțiilor prin Samsung Pay este asigurată de Samsung Knox

Piața de plăți fără contact este de peste un miliard de euro tranzacții în fiecare zi din săptămână în Franța. Peste 60% dintre comercianții din Franța dispun de terminale fără contact NFC – Near Field Communication, gata să accepte cardurile bancare sau smartphone-urile noastre. Și perspectivele de creștere sunt impresionante. Prin urmare, este logic ca producătorii să înceapă lupta pentru plata prin telefonul mobil sau smartwatch.

Sistemul mobil de plată Samsung utilizează tehnologii de securitate cum ar fi cititorul amprentelor digitale sau recunoașterea irisului. În prezent, metodele sunt mult mai sigure decât plata prin card de credit. Puteți vede pe site-ul nostru tot ce trebuie să știți despre sistemul mobil de plată Samsung. Cu serviciul său de securitate Knox, Samsung oferă un serviciu care nu stochează date pe dispozitiv sau în cloud. Nu se poate sparge Samsung Pay, chiar dacă un hacker se află în aceeași cameră cu dvs!

Samsung Knox este încorporat în smartphone-uri, tablete și wearables Samsung. Cu platforma Knox, Samsung a dezvoltat o arhitectură de securitate multi-strat pentru Android. Aceasta protejează împotriva intruziunilor, malware-ului și a altor amenințări dăunătoare. Samsung Knox poate îndeplini chiar și cele mai complexe cerințe pentru protecția datelor și securitatea informațiilor.

Complet sigur, Samsung Pay este o soluție rapidă și ușoară de plată cu un smartphone sau smartwatch. Plățile se pot face în toate magazinele care acceptă plata fără contact, în Franța și în străinătate, indiferent de suma achiziției„. A precizat Samsung.

Spre deosebire de cardurile bancare, Samsung Pay nu se limitează la plăți sub 30 sau 50 de euro. Serviciul Samsung limitează plățile la plafonul cardului dvs. de credit! În funcție de condițiile negociate cu banca dvs., acest plafon poate ajunge la câteva mii de euro. Practic, plafonul Samsung Pay este același cu plafonul cardului.

Samsung Pay poate fi folosit atât pe terminale NFC cât și MST

Samsung Pay funcționează în câteva secunde. Pur și simplu glisați cu degetul în sus și în jos pe ecranul telefonului pentru a afișa cardurile sale bancare (după ce le-ați înregistrat în prealabil în mod evident). Apoi, deblocați cardul prin senzorul de recunoaștere a irisului sau de amprentă (în funcție de modelul smartphone-ului pe care îl aveți). Apoi, smartphone-ul este adus mai aproape de terminalul de plată, iar plata se face imediat.

Pentru a instala și utiliza sistemul de plată Samsung pe ceasul compatibil conectat, pur și simplu deschideți aplicația Galaxy Wearable, selectați Samsung Pay și completați detaliile cardurilor de credit. În timpul unei achiziții, utilizatorul trebuie să lanseze Samsung Pay, să selecteze cardul cu care vrea să plătească, dacă are mai multe carduri. Apoi apropie smartwatch-ul Samsung Gear S3, sau celelalte compatibile, de terminalul de plată.

Sistemul de plată Samsung este compatibil cu toate terminalele de plată echipate cu tehnologie NFC. Samsung Pay funcționează oriunde puteți plăti cu cardul dvs. de credit fără contact. Ca bonus, serviciul  de plată Samsung este compatibil cu standardul MST Magnetic Secure Transmission, (terminalele la care glisăm cardul de credit pentru a plăti).