Samsung Pay se extinde permanent, un nou parteneriat în Brazilia

741

Sistemul mobil de plată Samsung Pay a avut de la început o creștere fulminantă și, o are în continuare. Samsung Pay are un nou partener în portofoliul său în Brazilia, Votorantim Bank. Este cel mai nou membru al serviciului de plăți mobile Samsung din Brazilia. Cu acest parteneriat, clienții care au carduri BV Mastercard pot efectua plăți cu Samsung Pay la mai mulți comercianți și magazine online.

În acest fel, clienții vor putea să-și plătească achizițiile prin intermediul smartphone-urilor inteligente și smartwatch-urilor Samsung. Nu va mai fi nevoie să-și folosească cardul, trebuie doar să valideze tranzacția prin intermediul unui PIN sau al unei amprente digitale. Utilizatorii de telefoane Galaxy Note 8, Note 9, Galaxy S8 și S8+ sau Galaxy S9 și S9+ pot valida tranzacțiilor prin intermediul irisului, înregistrat anterior pe dispozitiv. Samsung Pay este disponibil pe piața din Brazilia de peste doi ani.

Samsung Pay este disponibil în Brazilia pe foarte multe telefoane Samsung

Serviciul este disponibil pentru toți consumatorii din Brazilia, care au unul dintre telefoanele inteligente compatibile cu Samsung Pay. Este disponibil pe Galaxy S10+, S10, Galaxy S10e, Galaxy Note 9 și Note 8, Galaxy S9 și S9+. Mai este disponibil pe Galaxy S8 și S8+, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, S6 Edge și Galaxy S6+. Pe smartphone-uri din gama mid-range cum ar fi Galaxy A9, Galaxy A8 și A8+, Galaxy A5 (2016 și 2017), Galaxy A7 (2016 și 2017). Nu lipsesc nici Galaxy J5 Pro, Galaxy J7 Pro și Galaxy A6+ (acestea numai cu tehnologia NFC). În plus, Galaxy Active Watch și Galaxy Watch (ambele numai cu NFC), Samsung Gear S3 și Gear Sport (numai cu NFC) sunt de asemenea compatibile cu Samsung Pay.

Votorantim Bank este a este a 5-a cea mare bancă privată din Brazilia. A fost fondată în 1988 și are sediul în São Paulo, Brazilia. Votorantim este unul dintre liderii pieței în creditarea companiilor mari. Votorantim are filiale printre altele în Rio de Janeiro, Porto Alegre, Nassau în Bahamas și firme de brokeraj din New York și Londra.

Parteneriatul cu BV întărește angajamentul nostru față de consumatorul brazilian. Samsung Pay este din ce în ce mai prezent și lumea se poate bucura în siguranță și ușor de achizițiile făcute„. A spus Paulo César do Nascimento, Senior Manager al Samsung Pay în Brazilia.

„Cu Samsung Pay clienții sunt în căutarea mai multor servicii și mai bune. Astfel, clienții noștri cu carduri BV vor putea să-și efectueze cumpărăturile într-un mod ușor, sigur și inovator„. A spus Gabriel Ferreira, Director Executiv al Strategiei de Retail, Marketing, Digital și Corporate la Votorantim Bank.

Securitatea tranzacțiilor este asigurată de Samsung Knox și ARM TrustZone

Noutatea aduce mai multe beneficii celor care dețin cardurile BV Mastercard. Clienții care efectuează cinci tranzacții (cu cel puțin 24 de ore diferență între ele) în perioada 13 – 28 mai vor câștiga 200 de puncte ca recompense Samsung. Cu acestea pot cumpăra mai multe produse Samsung cu reduceri substanțiale.

De mai mult de doi ani, Samsung a lansat Samsung Pay în Brazilia pentru a oferi utilizatorilor un nou mod de a plăti și tranzacționa. Datorită tehnologiilor NFC și MST (tehnologie patentată Samsung), consumatorii nu mai trebuie să-și facă griji în privința plăților. Pot face acest lucru practic în toate unitățile din țară prin telefonul smartphone sau smartwatch, conform New Samsung. Siguranța tranzacțiilor este asigurată de Samsung Knox și ARM TrustZone, considerate cele mai sigure sisteme în acest domeniu. Samsung Knox este folosit de guverne, poliție, grupuri financiare și în domeniul medical în mai multe țări ale lumii.