Samsung Pay parteneriate cu tot mai multe bănci în Africa de Sud

781

Lansat în luna august a anului trecut în Africa de Sud, Samsung Pay a revoluționat plățile mobile în această țară. Acum expansiunea sistemului mobil de plată Samsung Pay nu se mai oprește în Africa de Sud. Foarte mulți sud-africani folosesc sistemul mobil Samsung și în curând acesta va fi disponibil și la alte bănci.

Acest portofel digital sigur și simplu oferă imediat dispozitivelor compatibile funcționalitatea unui card bancar, care poate fi utilizat aproape oriunde puteți să glisați, să introduceți sau să atingeți un card. Sistemul de plăți a atras foarte mulți utilizatori și acest lucru demonstrează apetitul pe care sud-africanii îl au pentru modalități sigure și convenabile de plată.

Acest succes a fost realizat prin parteneriate Samsung cu instituții bancare, inclusiv Absa și Standard Bank. Prin adăugarea FNB și Private Bank RMB, creșterea Samsung Pay se va amplifica și mai mult. Samsung Pay va fi de asemenea disponibil în scurt timp clienților Investec și Discovery Bank, ceea ce va face ca Samsung Pay să fie mai popular decât orice alt mijloc de plată tradițional. Conform SamMobile, Samsung Pay a făcut un salt uriaș în plățile mobile digitale în Africa de Sud.

Samsung Pay, sigur, simplu și rapid

Suntem încântați să oferim această tehnologie inovatoare tot mai multor sud-africani. Suntem încrezători că tot mai mulți vor continua să aleagă Samsung Pay„. A spus Justin Hume, Director Mobilitatea integrată la Samsung South Africa.

Samsung Pay funcționează perfect cu telefoanele Galaxy și ceasurile Samsung Gear și Galaxy Watch. În acest fel există și mai multe modalități de a vă bucura de simplitatea și confortul Samsung Pay. Cu ajutorul cardurile bancare încărcate pe un smartphone sau pe un smartwatch și Samsung Pay, plata este cel mai simplu lucru.

Limba engleză este limbă oficială și limba de facto din Africa de Sud. Africa de Sud deţine 40% din resursele cunoscute de aur ale planetei și 88% din metalele din grupul platinei. În Africa de Sud sunt 11 limbi oficiale. Este întrecută doar de Bolivia cu 37 de limbi oficiale și India cu 24 de limbi oficiale.

Este, de asemenea, una dintre cele mai sigure metode de plată mobilă disponibilă astăzi. Samsung Pay utilizează sistemul de securitate Knox de la Samsung, care este încorporat în smartphone-uri și ceasurile Samsung. În plus, tokenizarea de la Visa și Mastercard vă protejează informațiile despre cardul fizic, deoarece aceste informații nu sunt utilizate niciodată în timpul procesului de plată. Se utilizează doar o secvență criptată care se modifică cu fiecare tranzacție efectuată.

Samsung Pay poate fi utilizat pe următoarele dispozitive: Galaxy S10+, S10, Galaxy S10e, Galaxy Note 9 și Note 8. Este disponibil pe Galaxy S9 / S9+, S8 / S8+ și Galaxy S7 / S7 Edge. Pe smartphone-uri din seria A, cum ar fi  A8 (2018), A7 și A5 (2017). Este disponibil pe smartwatch-urile Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Gear S3 și Samsung Gear Sport.