Acasă Stiri Samsung Pay lansat pe smarwatch-uri Samsung în Africa de Sud

Samsung Pay lansat pe smarwatch-uri Samsung în Africa de Sud

Gama Samsung Wearable reunește cele mai bune ecosisteme Samsung Galaxy cu durată lungă de viață a bateriei, capacități de wellness și design personalizat. Samsung Galaxy Watch, Gear S3 și Gear Sport sunt acum echipate cu Samsung Pay. Odată cu adăugarea funcției Samsung Pay, aduc acum un nou nivel de confort pentru utilizatorii din Africa de Sud.

Galaxy Watch, Gear S3 și Gear Sport au fost concepute pentru un stil de viață conectat. Toate sunt născute din căutarea continuă de a inova a companiei Samsung, pentru a face viața mai bună. Cu Samsung Pay, clienții pot face mai mult, mai rapid și fără efort toate plățile„. A spus Cambridge Mokanyane, Chief Marketing Officer la Samsung South Africa.

Cele trei smartwatch-uri care beneficiază de sistemul mobil de plată Samsung Pay sunt ceasuri extraordinare și se află în top-ul utilizatorilor.

Samsung Galaxy Watch este proiectat pentru a se potrivi cu stilul modern de viață. Este un smartwatch rafinat cu un design excelent din punct de vedere estetic și durabilitate militară. Are o interfață de utilizare coerentă și o baterie care poate dura mai multe zile. Puteți să cumpărați acest smartwatch în Midnight Black, Rose Gold sau Silver, în varianta dimensiunii de 46 mm.

Măsurile de securitate ale Samsung Pay se bazează pe tehnologiile Samsung Knox și ARM TrustZone. Plățile trebuie autentificate utilizând identificarea biometrică prin recunoașterea amprentei digitale sau a irisului și tokenizare, un sistem care generează informații virtuale pentru fiecare tranzacție.

Cele trei smartwatch-uri sunt compatibile cu smartphone-uri non-Samsung

Samsung Gear Sport are totul pentru a vă motiva să vă mișcați mai mult, să mâncați mai bine și să trăiți o viață mai sănătoasă. Gear Sport vă urmărește stilul de fitness și dieta, menținându-vă pe calea cea bună pentru a vă atinge obiectivele. Și, este la fel de elegant și funcțional. Samsung Gear Sport este disponibil în două variante de culori, albastru sau negru.

Samsung Gear S3 are estetica unui ceas cu adevărat premium cu multe caracteristici avansate construite chiar în designul ceasului. De aceea este atât de ușor de utilizat. Trebuie doar să întoarceți rama pentru a răspunde la apeluri, pentru a citi mesaje sau pentru a accesa orice aplicație de care aveți nevoie. Samsung Gear S3 este disponibil în două variante, Gear S3 Frontier și Gear S3 Classic. Frontier este sportiv, cu design robust, în timp ce S3 Classic vine cu o curea de piele și este mai potrivit pentru un mediu de afaceri.

Utilizarea Samsung Pay pe Samsung Wearable este simplă. Pe smartphone-ul Samsung lansați aplicația Galaxy Wearable. Apoi atingeți deschide Samsung Pay și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza înregistrarea cardului. Acesta este un proces unic.

Pentru a efectua o plată cu Samsung Watch, apăsați și țineți apăsată tasta Back pentru aproximativ o secundă, derulați lista cardurilor, selectați un card și atingeți PAY. Plasați smartwatch-ul Samsung aproape de cititorul de carduri NFC pentru a efectua plata.

Toate aceste trei smartwatch-uri, compatibile cu Samsung Pay, acceptă numai tehnologia NFC și nu tehnologia MST, disponibilă și pe smartphone-urile compatibile Samsung Pay. Dispozitivele wearables Samsung sunt, de asemenea, compatibile cu alte smartphone-uri non-Samsung.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...