Samsung Pay a ajuns la două milioane de tranzacții în Africa de Sud

570
Sursa Foto: ahui3c.com

Samsung Pay a înregistrat o creștere spectaculoasă a utilizării în Africa de Sud. Sistemul mobil de plată Samsung Pay a atins două milioane de tranzacții în luna februarie 2020. Lansat în august 2018 în Africa de Sud, sistemul mobil de plată Samsung a fost foarte bine primit în țara sud-africană. Conform site-ului Iol.co.za, Africa de Sud fost prima țară din Africa ce a introdus Samsung Pay.

Soluția de plată mobilă simplă și sigură a schimbat modul în care oamenii plătesc. Cu Samsung Pay aveți posibilitatea de a activa mai multe carduri de plată de la diverși parteneri bancare într-un singur portofel digital. Samsung Pay este asociat cu șapte instituții bancare majore din Africa de Sud, printre care Absa, Standard Bank, FNB, Banca Privată RMB, Discovery Bank, Investec și cel mai recent Nedbank.

Samsung Pay este disponibil în 26 de țări din lume

Samsung Pay a redefinit ceea ce pot aștepta consumatorii de la un portofel digital. A deschis calea către plățile mobile din țară, oferind clienților noștri un serviciu sigur și rapid pe care îl pot folosi oriunde cumpără. Impresionarea creștere din Africa de Sud demonstrează valoarea acestei soluții de plată inteligente„. A declarat Justin Hume, director: Mobilitate integrată la Samsung Africa de Sud.

Acest portofel digital sigur, simplu și rapid este disponibil la nivel global în 26 de țări. Sistemul mobil de plată Samsung funcționează cu toate cardurilor bancare și de loialitate, care pot fi utilizate aproape oriunde oamenii pot glisa sau atinge un card. În timp ce alte platforme de plată sunt limitate prin utilizarea tehnologiei Near Field Communication (NFC), Samsung Pay oferă atât NFC, cât și tehnologia sa proprie de transmisie magnetică securizată, Magnetic Secure Transmission (MST). În acest fel este cea mai acceptată soluție de plată mobilă de pe piață.

Numele „Samsung Knox” este inspirat de la numele bazei militare americane Fort Knox. La Fort Knox sunt depozitate cea mai mare parte a rezervelor de aur ale SUA. Este considerată cea mai sigură locație din lume. Samsung Knox este preinstalat în majoritatea smartphone-urilor, tabletelor și smartwatch-urilor Samsung.

Securitatea tranzacțiilor este asigurată de Samsung Knox și ARM TrustZone. Samsung Knox monitorizează în permanență telefoanele Samsung pentru a păstra informațiile utilizatorilor în siguranță. Toate informațiile despre carduri sunt criptate într-un seif de date separat și foarte sigur.

Fiecare tranzacție folosește un jeton digital criptat pentru securitate adăugată. Astfel numărul cardului real nu este niciodată utilizat în timpul unei tranzacții. Samsung Pay poate fi descărcat gratuit și de pe Google Play Store sau Galaxy Store, în funcție de dispozitivul Galaxy.