Samsung & Pepperl + Fuchs au lansat tableta Galaxy Tab Active2

1015

Tableta Galaxy Tab Active2 certificată pentru industrii periculoase a fost lansată de Samsung în colaborare cu Pepperl + Fuchs. Tableta vine cu măsuri sporite de siguranță și ușurință în utilizare pentru lucrătorii mobili din industria petrolului și gazelor, industria chimică, farmaceutică și alte industrii care operează în medii periculoase.

Samsung & Pepperl + Fuchs, un pionier în domeniul echipamentelor mobile periculoase, au prezentat noua generație a tabletei Tab-Ex 02 DZ1. Aceasta este o tabletă extrem de robustă, bazată pe Samsung Galaxy Tab Active2, conform NewsSamsung. Noua tabletă, care este certificată „intrinsically safe” – sigură în mod intrinsec. O tehnică de protecție pentru operarea în condiții de siguranță a echipamentelor electrice în zone periculoase. Tableta este o soluție digitală puternică pentru lucrătorii mobili din petrol și gaze sau rafinarea produselor chimice și farmaceutice. Recent tabletele Samsung au fost declarate cele mai rezistente de către utilizatorii din Germania.

Am construit Samsung Galaxy Tab Active2 pentru a rezista celor mai dificile medii„. A spus Jen Langan, directorul general Marketing Product Mobile, Samsung Electronics America. „Acum, cu Tab Active2 servind ca platformă pentru Tab-Ex 02 DZ1, putem ajuta mai multe companii. Cei care se confruntă cu medii periculoase au un dispozitiv simplu și sigur pentru condițiile în care lucrează“.

Samsung Tab Active2 este sigură și fiabilă pentru lucru în condiții periculoase

Lucrătorii din aceste domenii au nevoie de cele mai sigure și mai fiabile metode de comunicații disponibile. Tab-Ex 02 DZ1 utilizând platforma Samsung Tab Active2 oferă lucrătorilor exact dispozitivul de care aveau nevoie. Cu această tabletă, aceștia pot colecta date, parametri și informații în siguranță, în timp ce operează în locuri periculoase. Cei ce lucrează pe platformele petroliere, stațiile de alimentare cu combustibil, instalațiile de depozitare a biogazului, au acum dispozitivul perfect.

Pepperl + Fuchs a fost fondată în 1945 de Walter Pepperl și Ludwig Fuchs ca un magazin de reparații radio. Are sediul în Mannheim, Germania. Este un producător mondial de dispozitive mobile cu protecție împotriva exploziilor. Compania are aproape 5.600 de angajați în întreaga lume, cu peste 80 de filiale pe toate continentele. Are reprezentanță și în România.

Tab-Ex 02 DZ1 ecom, este următoarea generație de tablete concepută pentru medii periculoase. Folosind platforma tabletei Galaxy Tab Active2, tableta integrează aplicații care permit funcții cheie personalizate pentru afaceri. Este o tabletă compactă și ușoară, poate fi utilizată și pentru a gestiona inventarul, a urmări materialele și a conduce gestionarea activelor.

Suntem încântați de colaborarea noastră cu Samsung pentru dispozitive destinate industriei periculoase”. A declarat Lothar Berger, directorul echipei Global Mobile la Pepperl + Fuchs. „Tradiția companiei Samsung în furnizarea de soluții pentru întreprinderi va contribui la succesul în această industrie„.

Samsung Galaxy Tab Active2 este certificată militar

Tableta Tab-Ex 02 DZ1 ecom, este ideală pentru aplicațiile în domeniul Industrial Internet of Things (IIoT). Tableta Samsung Galaxy Tab Active2 este certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G și IP68. Comprimatul permite lucrul în condiții meteorologice nefavorabile sau ploioase. Muncitorii pot folosi ecranul tactil în timp ce poartă mănuși de lucru sau pot scrie cu S Pen-ul în timpul ploii. Tab-Ex 02 DZ1 va fi disponibilă la începutul anului 2019.