Acasă Stiri Vânzările seriei Galaxy S21 la cel mai ridicat nivel din ultimii patru...

Vânzările seriei Galaxy S21 la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Seria Galaxy S21 s-a vândut bine pe parcursul primei luni pe piață, dovedind că schimbarea datei lansării a fost inspirată. Samsung s-a bucurat de un impuls deosebit de puternic în țara sa de origine, ceea ce nu este o surpriză; Coreea de Sud a fost întotdeauna printre cele mai loiale piețe emblematice din motive evidente.

La patru săptămâni de la lansare, vânzările seriei Galaxy S21 au atins cel mai ridicat nivel în ultimii patru ani dintre seriile emblematice. Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra au vândut deja un total combinat de 590.000 de unități în Coreea.

Compania de studiu de piață Atlas Research & Consulting, care a publicat datele, a dezvăluit că prețurile mici și conectivitatea 5G au fost principalele motive pentru aceste vânzări, în special în comparație cu seria anterioară. Potrivit Universmartphone, modelul de bază Galaxy S21 începe de la aproximativ 740 de euro în Coreea de Sud. În același timp modelul mijlociu, Galaxy S21+, costă cu aproape 20% mai mult și costă în jur de 930 de euro.

Seria Samsung Galaxy S21 se vinde foarte bine

Pentru comparație, ultima serie Samsung care a avut o lună de debut mai bună a fost gama Samsung Galaxy S8. Lansată în 2017 seria Galaxy S8 acumulat ~620.000 bucăți vândute în primele patru săptămâni pe piață. Decizia Samsung de a reduce agresiv prețul seriei S21 pare să fi fost astfel mișcarea corectă. Mass-media din Coreea de Sud scrie că modelul de bază Galaxy S21 reprezintă aproape jumătate din vânzările din prima lună.

Nu știm cum vor evolua vânzările seriei S21 pe parcursul primului trimestru, în Coreea și pe alte piețe. Nu putem estima vânzările Samsung în Q1 2021, chiar dacă anul trecut în contextul pandemiei acestea au fost slabe. Prețurile mai mici ale noii serii ar putea fi un impuls pentru vânzări mari în continuare, cu toate că pandemia persistă.

Ziua de 14 martie, care este cunoscuta în Coreea de Sud sub numele de “White Day – Ziua Albă”. În această zi bărbații dau cadouri femeilor. La o lună după Ziua Albă, este sărbătorită Ziua Neagră de cei care nu au partener.

Samsung a rămas anul trecut cel mai mare producător de smartphone-uri din lume chiar dacă vânzările sale au avut de suferit. În ceea ce privește debutul furtunos privind vânzările din prima lună, sperăm ca Samsung să mențină acest ritm. Deocamdată nu au fost comunicate de Samsung sau alte companii de cercetare de piață cifra vânzărilor din alte zone. De obicei aceste vânzări mari din Coreea de Sud sunt urmate de cifre similare și pe alte piețe.

Samsung a avut, de asemenea, un alt motiv de sărbătoare. Smartphone-ul mid-range Samsung Galaxy A31 a fost cel mai bine vândut telefon de pe piața internă în 2020.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...