Samsung Premiere 8K lansat la CES 2024, are conectivitate wireless

221
Samsung Premiere 8K conectivitate wireless
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a adus la CES 2024 Las Vegas cu o mulțime de televizoare noi, proiectoare, monitoare și multe altele. Cu toate acestea, între atâtea noutăți, au fost câteva care au atras în mod special atenția. Este vorba despre proiectorul Samsung The Premiere 8K, lansat având conectivitate wireless și ineditul difuzor Samsung Music Frame.

Acest nou proiector, potrivit companiei Samsung, este primul proiector 8K din lume ce are conectivitate wireless. Și asta datorită unei noi casete Wireless One Connect care poate transmite conținutul tău către proiector pe o rază de 10 metri de zona de vizionare. Este, de asemenea, primul care oferă o ieșire de 100 de wați, Dolby Atmos și tehnologia Sound-on-Screen. Toate acestea vor crea un sunet asemănător unui cinematograf în camera dvs. de zi. Potrivit AndroidHeadlines, Samsung Premiere 8K poate proiecta o imagine de până la 150 inch (381 centimetri) de la doar 30 de centimetric de un perete.

Samsung The Premiere 8K are un design care combină metalul și lemnul, cu colțuri rotunjite pentru un aspect mai prietenos în camera de zi. Proiectorul dispune de focalizare automata, auto keystone (corecție automată) și o ajustare a înălțimii cu pârghie laterală pentru o configurare ușoară. În același timp, Premiere 8K vine cu un capac pentru protecția obiectivului atunci când este oprit. Inițial, Samsung The Premiere 8K de 150 inch a fost lansat anul trecut la CES Las Vegas 2023, dar fără conectivitate wireless.

Cu auto keystone proiectorul va detecta și corecta automat imaginea distorsionată. Auto keystone corectează distorsiunea verticală și orizontală a imaginilor. Corecția verticală aliniază distorsiunea de sus sau de jos a imaginii, iar cea orizontală din stângă sau dreapta.

De asemenea, potrivit Samsung, luminozitatea proiectorului DLP (Digital Light Processing – procesare digitală a luminii) cu triple-laser (laser triplu) este de 4.000 de lumeni. Deci, chiar și într-o cameră cu multă lumină ambientală, veți putea vedea foarte clar imaginea proiectată. Cu noul Wireless One Connect, aveți libertatea de a vă configura spațiul și de a conecta dispozitive periferice fără cabluri în dezordine peste tot. Astfel proiectorul poate fi plasat oriunde și se va integra frumos în orice spațiu.

Pe lângă Premiere 8K, Samsung a lansat un The Premiere 5 și un The Premiere 9. Ambele modele vin cu procesoare Quantum 4K și sunet Dolby Atmos pentru o experiență audio incredibilă. Samsung The Premiere 5 este un proiector cu rază ultra-scurtă cu triplu laser și un dispozitiv de interacțiune tactilă. Este numit „cel mai compact” proiector UST (Ultra Short Throw) din lume. Este capabil să ofere o proiecție luminoasă de înaltă calitate și ușurează configurarea cu focalizare și aliniere automată atât pentru afișaj, cât și pentru funcția de ecran tactil. De asemenea, este flexibil ca difuzor inteligent pentru experiențe audio captivante.

Puteți plasa The Premiere 5 la doar 43 centimetri de un perete pentru a proiecta o imagine cu o diagonala de 100 inch (2,54 metri). De asemenea, se va ajusta automat focalizarea, are corectare automată a imaginii și echilibrul de culoare, ceea ce va ajuta la furnizarea imaginii perfecte.

Samsung a precizat că toate modelele Premiere 2024 vin cu o nouă caracteristică numită Lightwarp. Acest lucru este capabil să transforme orice obiect din cameră într-o suprafață de afișare interactivă. Este pentru prima dată când maparea proiecției este disponibilă într-un mod receptiv în afara unui cadru profesional.

Până în prezent, nu se știe prețul și disponibilitate pentru niciunul dintre noile proiectoare Samsung.