Samsung Electronics a primit 80 de premii la „iF Design Award 2023”

179
iF Design Awards 2023
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a primit 80 de premii la „iF Design Award 2023 (International Forum Design Award 2023)” din Germania. Premiile iF Design Award au fost introduse în 1954 în Germania cu scopul inițial de a evidenția designul german. Sunt conferite anual de iF International Forum Design.

Premiile sunt acordate în total la 9 categorii, potrivit Samsung Newsroom. Este vorba despre Produs, Ambalaje, Comunicare, Concept, Interior, Arhitectură, Design de servicii, Experiență utilizator (UX) și Interfață (UI). Samsung Electronics a primit 32 de premii la categoria de Produs, 35 de premii la categoria UX / UI, 11 premii la categoria outlet, 1 premiu la categoria Comunicare și 1 premiu la categoria Ambalaje. „Bespoke Infinite Line” a câștigat Gold Award anul acesta la „iF Design Award 2023”.

„iF Design Award 2023” Germania, Samsung a primit multe premii

„Bespoke Infinite Line” câștigătoare a medaliei de aur, este o combinație de aparate de bucătărie constând dintr-un frigider, congelator și cramă, cuptor și hotă și oferă un design unificat. Are un design modular atemporal, care se integrează perfect în orice interior. Au fost folosite pentru acesta materiale diferențiate precum aluminiu, oțel inoxidabil si ceramică

Exteriorul frigiderului este realizat din aluminiu premium mai rezistent la zgârieturi și permite ștergerea cu ușurință a urmelor și petelor. Interiorul este luminos și rafinat, cu răcirea din metal negru și iluminarea tunelului – două caracteristici care simbolizează echilibrul elegant al frigiderului între formă și funcție.

La „iF Design Award 2023”, Samsung Electronics a fost recunoscut pentru designul său excelent în toate domeniile, inclusiv produse și UI și și-a continuat recordul de câștigare a celor mai multe premii cu 80 de premii după anul trecut.

Pe lângă Bespoke Infinite Line, Samsung a primit premii la categoria Produs pentru Odyssey Ark. A fost premiat și monitorul de gaming cu ecran curbat 1000R de 55 inch (139,7 centimetri). La fel și aspiratorul Bespoke Jet, un aspirator cu un Clean Station all-in-one și Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition. Acesta este un smartphone care oferă o experiență exclusivă de personalizare, permițând utilizatorilor să proiecteze un dispozitiv personal unic.

TV UX cu accesibilitate îmbunătățită de la Samsung include un Ghid pentru limbajul semnelor bazat pe avatar. Acesta oferă explicații despre meniurile TV în limbajul semnelor. În același timp, Samsung Space Tycoon, un joc de simulare a spațiului virtual și a managementului pe platforma metaverse Roblox, unde utilizatorii pot crea și juca jocuri și împărtăși experiențe folosind produsele Samsung, au fost, de asemenea, premiate pentru excelența în design.