Samsung Electronics a prezentat LED-uri pentru iluminatul horticol

1704

Samsung Electronics, lider mondial în soluțiile avansate pentru componente digitale, a anunțat că oferă acum soluții cu LED-uri care au fost optimizate pentru iluminatul în horticultură. Noua linie LED de horticultură a companiei dispune de un pachet nou cu LED-uri roșii – “red LED”, precum și de adăugarea la pachetul cheie existent a pachetului cu LED-uri albe – “white LED” și a modulelor care includ specificațiile de iluminat pentru horticultură.

Soluțiile noastre LED pentru horticultură sunt bazate pe noi tehnologii LED care oferă niveluri dovedite de performanță și fiabilitate într-o gamă largă de aplicații de iluminat„, a declarat Yoonjoon Choi, vicepreședinte LED Business Team la Samsung Electronics. „Prin extinderea gamei noastră de produse cu LED-urile pentru horticultură, furnizăm producătorilor de corpuri de iluminat la nivel mondial o resursă unică pentru aceste soluții, precum și pentru multe alte tehnologii LED„.

Noul LED-uri horticol de la Samsung – LH351B Red – este un pachet de mare putere care oferă o lungime de undă de 660 nanometri (nm) cu o valoare a fluxului fotosintetic de 2,15 micromoli pe secundă (μmol / s) optim pentru majoritatea tipurilor de iluminat pentru horticultură. Lungimea de undă de 660 nm ajută la accelerarea creșterii plantelor, inclusiv la fotosinteza lor, precum și la flori mai ales la înflorire.

Pachetul dispune, de asemenea, de o rezistență termică foarte scăzută de 2,0 kelvin pe watt (K / W), permițând disiparea mai ușoară a căldurii în cadrul corpurilor de iluminat cu LED. Mai mult decât atât, LH351B Red folosește același design de plăcuțe de electrozi ca și colecția LH351, ceea ce permite o mai mare flexibilitate a designului PCB în fabricarea corpurilor de iluminat.

LED-ul este o diodă semiconductoare ce emite lumină. Culoarea luminii emise depinde de compoziția și de starea materialului semiconductor folosit și poate fi în spectrul infraroșu, vizibil sau ultraviolet. Rusul Oleg Vladimirovich Losev a creat primul LED prin anii 1920.

Dincolo de noua sa ofertă LH351B roșu, Samsung a adăugat la sistemele sale de iluminare pentru horticultură și pachete de putere medie – LM301B; LM561C și două module liniare – seria Q și inFlux H. În plus, pachetele și modulele cu LED-uri albe prezintă o eficiență a luminii extrem de ridicată. Aceste niveluri ridicate de eficacitate minimizează impactul iluminatului asupra temperaturilor ambientale, permițând cultivatorilor să controleze mai bine temperaturile în aproape orice mediu cu efect de seră și să economisească energie.

Noile sisteme de iluminat cu LED-uri pentru horticultură de la Samsung Electronics sunt disponibile acum și vor fi prezentate la LIGHTFAIR International 2018 din Chicago, Illinois (SUA), 8-10 mai.

SURSĂSamsung News