Samsung PRO Endurance – un nou card micro-SD foarte performant

432
Samsung PRO Endurance un nou card Micro-SD
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat ieri noul său card microSD, Samsung PRO Endurance. A fost proiectat pentru a satisface cerințele riguroase ale camerelor de supraveghere; camerelor de bord ale autovehiculelor; camerelor pentru supravegherea casei; și pentru multe alte utilizări. Noul card Samsung oferă rezistență îmbunătățită și performanțe remarcabile pentru captură și redare continuă lină și fiabilă. Samsung PRO Endurance este mai durabil și are capacitate mai mare de înregistrare și redare continua.

Construit cu memoria flash NAND de nivel enterprise de la Samsung, cardul PRO Endurance poate oferi până la 16 ani (140.160 de ore) timp de înregistrare continua. Timpul de înregistrare variază în funcție de capacitate. Modelul de 256GB durează până la 140.160 de ore; modelul de 128GB până la 70.080 de ore; modelul de 64GB până la 35.040 de ore; modelul de 32GB până la 17.520 de ore. Durata reală de înregistrare continuă poate varia în funcție de capacitatea bateriei camerei, conform Samsung Newsroom.

Aceasta înseamnă că un singur card PRO Endurance poate dura cât 33 de carduri tipice, economisind costurile frecvente de înlocuire și oferind o mai mare fiabilitate pentru monitorizarea video permanentă. Noile carduri Samsung sunt mult mai performante decât Samsung PRO Plus și EVO Plus lansate anul trecut.

Performanțe îmbunătățite cu Samsung PRO Endurance

Noul card de memorie Samsung oferă, de asemenea, viteze de citire și scriere de până la 100MB pe secundă (MB/s) și respectiv 40 MB/s. Samsung PRO Endurance este încadrat în clasa 10 cu evaluări de viteză video de până la U3 (UHS Speed ​​Class 3) și V30 (Clasa de viteză video 30). Acest lucru îl face ideal pentru manipularea fișierelor mari, de înaltă rezoluție, permițând în același timp înregistrarea și redarea fără probleme în Full HD și 4K.

Gauss este unitatea de măsură a inducției magnetice și exprimă valoarea densității fluxului magnetic. Este numită după Karl Friedrich Gauss, un matematician și fizician german, considerat unul dintre cei mai mari oameni de știință germani.

Deoarece camerele de supraveghere exterioare pot fi supuse unor medii dure, Samsung PRO Endurance a fost conceput pentru a oferi performanțe de încredere în utilizarea zilnică. Pe lângă protecția împotriva apei, magneților, razelor X și temperaturilor extreme, cardul este acum rezistent la uzură și la cădere. Iată la ce rezistă:

  • Apă: 72 de ore la un metru adâncime de apă de mare
  • Uzură: peste 10.000 de glisări
  • Cădere: de până la 5 metri
  • Magnet: până la 15.000 gauss (echivalentul unui scaner RMN cu câmp mare)
  • Raze X: până la 100mgy (echivalentul aparatelor cu raze X din aeroport)
  • Temperatură: de la -25°C până la 85°C în funcțiune; de la -40°C până la 85°C nefuncțional

Samsung PRO Endurance este disponibil în patru capacități de stocare diferite de 32GB, 64GB, 128GB și 256GB. Prețul de vânzare cu sugerat de producător variază de la 10,99$ pentru 32GB la 54,99$ pentru 256GB. Noul card Samsung este disponibil în întreaga lume începând cu 3 mai. Pentru mai multe informații vizitați https://samsung.com/memory-card.